Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Ο ΙΟΥΔΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Καλοκαίριασε, καλό καλοκαίρι.
Σήμερα ένοιωσα την ανάγκη αυτής της επικοινωνίας με εσάς, γιά τον λόγο που πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά, τους ζητήθηκε να μη ενημερώνουν την kilkiswebtv. Άνθρωποι που θέλουν να μάθουν τους λόγους, για τους οποίους  πολιτικά πρόσωπα νόμισαν πως η δουλειά τους είναι να κυνηγούν  όσους τους ευεργέτησαν στον παρελθόν και να πιστεύουν πως διορίστηκαν ή εκλέχτηκαν για να κάνουν κακό στους πολίτες και στον τόπο τους!
Φαντάστηκαν πως όλοι είναι σαν και αυτούς!
Και επειδή οι πολιτικές εξελίξεις στο εξής δεν θα είναι όπως ήταν μέχρι τις 29 Μαίου (;) θα έχουμε να πούμε αρκετά . Κάποιο λένε, «γράφουν ιστορία», εμείς λέμε «γράφουμε τα γεγονότα όπως έχουν και όχι όπως μας τα υπαγορεύουν». Και προ πάντων αυτά που αφορούν την Πατρίδα μας, την Πίστη μας και την Οικογένειά μας.
Όσο για τις ιστοριούλες του Βούλγαρου πολιτικού και πρώην δικηγόρου, εάν συμπίπτουν με ιστορίες κάποιου  γνωστού σας προσώπου, θα είναι εντελώς, μα εντελώς συμπτωματική και ευκαιρία να διορθωθεί!  Όπως συμπτώσεις της ζωής είναι τα …….πάντα!
Όσο για το πρόχειρο ποίημα και αυτό λέχθηκε έτσι αυθόρμητα και «ακατέργαστο» αποτυπώνοντας τον πραγματικό χαρακτήρα  του Βούλγαρου.
Καλό μήνα και να μη σκοτίζεστε πολύ για τις αγκαλιές της νέας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, να ευχηθούμε μόνον να μη χάσουμε την Ήπειρο, την Θράκη και μερικά νησιά. Κατά τα άλλα ανεβείτε στο άρμα που έχασε την ερπύστρια (στο λόγο μου την είπα καδένα), για να έχετε επιδόματα για να ζήσετε! Εξάλλου το επίδομα του εποίκου είναι μικρότερο από του Έλληνα, μέχρι σήμερα. Μόνο του έποικου είναι μηνιαίο ενώ του Έλληνα εφ’ άπαξ.
Δείτε το βίντεο: 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply