Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π ΚΙΛΚΙΣ ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πέρασε ενάμισης μήνας περίπου και η Γραμματεία Οργανωτικού ακόμη δεν πήρε καμία απόφαση για την αντικομματική συμπεριφορά του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π Κιλκίς κατά την προεκλογική περίοδο  το 2019, συμπεριφορά η οποία αντίκειται στην ηθική, αξιακή και Πολιτική πρακτική της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτά περιγράφονται και αποτελούν τον βασικό κορμό στον ισχύοντα  Καταστατικό Λειτουργίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Η επίσημη καταγγελία αναφέρονταν στην πρακτική την οποίαν άσκησε κατά την προεκλογική περίοδο ο εν λόγω πρόεδρος, όπου με την συμπεριφορά του, όπως κατήγγειλε ο Γ.Γ. της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, και έλαβα γνώση όλα τα Όργανα της Ν.Δ., ο Γραμματέας Οργανωτικού Στ.. Κονταδάκης και μέλη της οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, όπου ο προεδρεύων  ήταν ανοιχτά εναντίον των υποψηφίων κ. Κ. Κιλτίδη και Ν. Σαχπεκίδη  και κατεύθυνε  τους ψηφοφόρους, μόνον προς τον σημερινό Υφυπουργό κ. Γεώργιο Γεωργαντά!
Στην πορεία και μέχρι σήμερα ο κ. Μηνάς Παπαδόπουλος όχι μόνον δεν πάτησε το πόδι του στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Παιονίας,  αλλά απαξίωσε με έργα και με λόγια όχι μόνον τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ κ. Σκαντζούρη Δ. και τον Γραμματέα κ. Συνάνεφη Χρ. αλλά όλο τον Δ.Σ. και όσους δεν ψήφισαν τον κ. Γ. Γεωργαντά.
Αυτή η υποτιμητική, αήθη και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά και ενέργεια του προεδρεύοντος, όχι μόνον απαξίωσε τα μέλη και τα στελέχη της Παιονίας αλλά θεωρήθηκε  υβριστική η συμπεριφορά του.
Η εν γένη συμπεριφορά του και τα όσα συκοφαντικά διαδίδονται και γνωρίζουν όχι μόνον οι Παίονες ψηφοφόροι αλλά όλοι οι Κιλκισιώτες, προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν μέγιστα κομματικά προβλήματα ακόμη και υπόστασης και διατήρησης των γραφείων στο Πολύκαστρο! Επιδίωξη του και διακαής πόθος του είναι το κλείσιμο των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, δημιουργώντας αλγεινή εντύπωση στον Νεοδημοκρατικό κόσμο. Τα συκοφαντικά και υβριστικά που ακούστηκαν και συνεχίζουν να ακούγονται, εμείς δεν μπορούμε ούτε να τα διαβεβαιώσουμε ούτε τα επιβεβαιώνουμε ως αληθή, αλλά ο θυμόσοφος λαός  λέει «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά». Πάντως μέχρι σήμερα δεν βγήκε να διαψεύσει τίποτε!
Εάν στα παραπάνω συνηγορεί η Νέα Δημοκρατία, δηλ. την παρέμβαση στις εκλογές εναντίον των υποψηφίων βουλευτών και υπέρ μόνον του κ. Γ. Γεωργαντά, εάν συνηγορεί στην απαξιωτική συμπεριφορά του προεδρεύοντος της Δ.Ε.Ε.Π  και όλα όσα γραπτώς κατηγγέλθησαν εναντίον του, τότε  δικαίως δεν φταίει ο κ. Μηνάς Παπαδόπουλος, αφού όλα όσα έκανε ήταν όχι μόνον σε γνώση της Νέας Δημοκρατίας αλλά έγιναν με τις ευλογίες της.
Εάν πράγματι δικαιώσει τον κ. Μηνά Παπαδόπουλο, τότε η Νέα Δημοκρατία συμπεριφέρθηκε ανήθικα, άκρως αντικομματικά και υποτιμητικά προς τους άλλους υποψηφίους!
Παρεμπιπτόντως και εγώ, ο γράφων τα παραπάνω, ήμουν στην ίδια γραμμή Μηνά υποστηρίζοντας μόνον τον κ. Γεωργαντά και καυτηριάζοντας με σατιρικά ποιήματα τους κύριους αντιπάλους της διεκδίκησης της πρωτιάς. Για το λάθος μου ζήτησα συγγνώμη ιδιαίτερα από τον κ. Κώστα Κιλτίδη.
Εν κατακλείδι θα πρέπει ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανός Κονταδάκης, να δεχθεί πως η άκρως αντικομματική και ανήθικη συμπεριφορά του προεδρεύοντος ήταν απόρροια διεκπεραίωσης εντολών της Νέας Δημοκρατίας, οπότε παύουμε να κατακρίνουμε τον κ. Παπαδόπουλο, ή παίρνει εκείνες τις αποφάσεις που προβλέπονται από το καταστατικό του κόμματος.





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply