Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Διωγμός Χριστιανών! Απίστευτη επείγουσα εντολή από τα υπ.Παιδείας και Εσωτερικών στα ληξιαρχεία: «Πείτε μας ποιοι συμμετείχαν σε μυστήρια μετά τις 16 Μαρτίου»! – Στον εισαγγελέα εκ των υστέρων οι ιερείς και όσοι παντρεύτηκαν, ή έκαναν βάπτιση!

Η αποκάλυψη της «Δημοκρατίας» είναι συγκλονιστική: Με έγγραφο που υπογράφουν η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως και ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος ζητούν από τα Ληξιαρχεία της χώρας ενημέρωση για τα ονόματα όσων έκαναν θρησκευτικούς γάμους και βαπτίσεις την περίοδο της καραντίνας. Θέλουν να διώξουν τους χριστιανούς που συμμετείχαν στα μυστήρια του γάμου και της βαπτίσεως, ενώ για τις πολιτικές «τελετές» δεν ενδιαφέρονται! Επιδιώκουν να καταστήσουν… καταδότες χριστιανών τους ληξιάρχους!
Με αυτό το κατάπτυστο έγγραφο ο κ. Θεοδωρικάκος δικαιώνει το παρελθόν του στο ΚΚΕ και η κυρία Κεραμέως τη θητεία της στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Αυτό το… πράγμα δεν είναι κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ο τρόπος που ασκείται η εξουσία δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα των πιστών χριστιανών, των καλών Ελλήνων νοικοκυραίων που κάνουν τον σταυρό τους στη χαρά και τη λύπη, στον κάματο της εργασίας, στην αναψυχή και την ανάπαυση. Οι Ελληνες έχουν σταθεί επί αιώνες δίπλα στον Κύριο κάνοντας τα κορμιά τους ασπίδες που αμύνονται στις επιθέσεις αλλοφύλων και πάσης φύσεως και προέλευσης αντιχριστιανών και δεν έφτιαξαν κράτος σηκώνοντας τα όπλα εναντίον των Τούρκων για να διώκονται απηνώς από νεοταξική κυβέρνηση «συντηρητικού» κόμματος.

Η αποκάλυψη της «Δημοκρατίας» δεν αφορά ένα στιγμιαίο ξαστόχημα της κρίσης κάποιων πολιτικών. Δεν πρόκειται για λάθος, για υπερβολή, για απόφαση έπειτα από ελλιπή ενημέρωση και κακή εκτίμηση των δεδομένων. Είναι προμελετημένο το έγκλημα. Εκδηλώνει παγιωμένο μίσος εναντίον των χριστιανών και διάθεση εκδίκησης! Η κυβέρνηση, που έχει ως υποχρέωσή της να εκφράζει και να ενώνει τους Έλληνες, διώκει την πλειονότητα για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της!
Το ζήτημα δεν είναι μόνο εκκλησιαστικό. Ούτε σχετίζεται μόνο με τη φοβερή κακότητα να επιθυμείται η τιμωρία όσων θέλησαν να εφαρμόσουν τον νόμο του Κυρίου. Το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό.
Οι Έλληνες, στην πλειονότητά τους, επιθυμούν κυβέρνηση να στέκεται δίπλα τους και όχι απέναντί τους. Δεν επιτρέπεται ο λαός του Θεού να διώκεται από την κυβέρνησή του. Άπαντες οφείλουν να λάβουν θέση σ’ αυτό το θέμα.



Εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply