Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΒΙΑΣΕ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ & ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΤ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΣΕΞ/ΚΑ ΜΕΤΑΔ/ΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

ΕΝΑΣλαθρομετανάστης από την Ερυθραία κατηγορήθηκε για βιασμό ενός 3χρονου κοριτσιού στη Σουηδία. Στο ιατρικό κέντρο που εξετάσαν το παιδάκι ανακάλυψαν ότι το κορίτσι είχε επίσης κολλήσει κονδυλώματα.
Ο 32χρονος λαθρομετανάστης, του οποίου το όνομα παρακρατείται λόγω της σουηδικής νομοθεσίας περί απορρήτου, κατηγορήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Ατόντα, σύμφωνα με έκθεση του Samhällsnytt. Διαμένει στο δήμο Sundbyberg, βόρεια της Στοκχόλμης. Τα σουηδικά φορολογικά αρχεία δείχνουν ότι είναι υπήκοος της Ερυθραίας ο οποίος πρωτοεγγραφή στη Σουηδία τον Φεβρουάριο του 2010.

Η κατηγορία δείχνει ότι ο βιασμός πραγματοποιήθηκε σε μια κατοικία στο Δήμο Sollentuna, επίσης βόρεια της Στοκχόλμης, είτε τον Ιανουάριο είτε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Μετά την επίθεση, η μητέρα άρχισε να υποψιάζεται ότι το κορίτσι πάσχει από ασθένεια και την πήρε σε ιατρικό κέντρο στο Tureberg, όπου αποφασίστηκε ότι είχε μολυνθεί με ΣΜΝ. Στη συνέχεια, οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία και οι δοκιμές έδειξαν ότι ο ύποπτος της Ερυθραίας έχει την ίδια μόλυνση.

Η αστυνομία ανακρίνει τον λαθρομετανάστη. Παρόλο που ζούσε στη Σουηδία από το 2010, χρειάζεται ακόμα μεταφραστή για να επικοινωνήσει με αξιωματικούς. Αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα.
Εγκλήματα, και ιδιαίτερα σεξουαλικές επιθέσεις, που διαπράχθηκαν από λαθρομετανάστες έχουν γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα στη Σουηδία τα τελευταία χρόνια. Μόνο αυτόν τον μήνα, τρεις μετανάστες συνελήφθησαν ή κατηγορήθηκαν για βιασμό και δύο για δολοφονία










https://www.centralnews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply