Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ Δ. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ. ΦΑΝΗΚΕΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μέσα σε αυτόν όλον το ορυμαγδό της κατάληψης των ξενοδοχείων του Ν. Κιλκίς πρέπει, έστω και με καθυστέρηση πολλών ετών να συγχαρώ τον πρώην Δήμαρχο κ. Δημήτρη Σισμανίδη!
Δεν το κρύβω πως η kilkiswebtv  ήταν απέναντι στις αποφάσεις του κ. Σισμανίδη, όταν πρωτοξεκίνησε το Κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Χέρσο. 
Όλοι βγήκαν να καυτηριάσουν τις τότε ενέργειές του. Ακόμη και όταν έδωσε εντολή να ξηλώσουν κυριολεκτικά το συγκεκριμένο hot spot,  πολλοί  είπαν πως γίνεται για λόγους πολιτικούς
Και όμως ήταν και είναι ο μόνος που κράτησε τον λόγο του!  Είπε «εγώ θα το κλείσω αυτό το hot spot όπως δέχθηκα να κατασκευασθεί και να λειτουργήσει».

Στις μέρες μας είχαμε τα ίδια περίπου, αλλά με την μισή υλοποίηση της υπόσχεσης! «Εγώ θα το κλείσω αυτό το Κέντρο φιλοξενίας, μία για πάντα!» εννοώντας το ξενοδοχείο «ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ» στις Μουριές, που βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού.
Πράγματα, έκλεισε το εν λόγω ξενοδοχείο, όχι όμως για πάντα. Έκλεισε για να γίνουν επισκευές και ανακαινίσεις των ήδη υπαρχόντων χώρων, έτσι ώστε να υποδεχθούμε με τιμές τους νέους φιλοξενούμενους που θα μας εκπολιτίσουν.
Συγχαρητήρια και τους πρωτεργάτες που μας λύνουν το δημογραφικό και πολιτιστικό πρόβλημα, «με δικές τους ενέργειες».

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ίσως κάποτε θα μπορούμε να πούμε «ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ»
Θ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply