Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ροβεσπιέρος, Ταξική ματιά στην Ιστορία...
Καθημερινά αγοράζω 4 – 5 εφημερίδες, είτε υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον είτε όχι. Σήμερα όμως, ξεδιπλώνοντας τις εφημερίδες, αυτή που ήταν πρώτη – πρώτη ήταν η εφημερίδα «δημοκρατία» με τον κεντρικό τίτλο «ΞΕΠΛΥΝΑΝ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ».
Δεν ξέρω, για μια στιγμή θόλωσα, μα αμέσως σκέφτηκα τα δάκρυα του Εθνάρχη μας Κωνσταντίνου Καραμανλή, σκέφτηκα το ΟΧΙ, στο Βουκουρέστι, του μετέπειτα πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σκέφτηκα τα εκατομμύρια των συμπολιτών μου που  τρέχανε στα συλλαλητήρια, σκέφτηκα τις γιαγιάδες που κρατούσαν την Ελληνική σημαία με το τσεμπέρι τους στο πρόσωπο για να αποφύγουν τα δακρυγόνα, σκέφτηκα τις Πρέσπες όπου έξω από την Φλώρινα έτρωγαν ξύλο οι Πατριώτες μου, γιατί αντιδρούσαν σε αυτήν την συμφωνία.
Σκέφτηκα τους Ανθέλληνες πολιτικούς, Βουλευτές, Υφυπουργούς, Υπουργούς και όλους όσους, οι προδομένοι Νεοδημοκράτες ψήφισαν στις εκλογές του 2019!
Πόση αθλιότητα Θεέ μου; Πώς να αντικρίσω αυτούς, που άλλους μεν παρότρυνα, άλλους πίεζα και άλλους παρακαλούσα να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία και μάλιστα συγκεκριμένο υποψήφιο βουλευτή;
Πόση ντροπή νοιώθω σήμερα, που δικοί μου άνθρωποι, μέχρι χθές, με προδώσανε;
Θυμάμαι όλες εκείνες τις υποσχέσεις που δόθηκαν τόσο από τον σημερινό Πρωθυπουργό για το Θέμα των Πρεσπών, όσο και από όλους τους υποψηφίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας!
Πως θα αντικρίσω αύριο έναν ύπουλο πλέον προδότη, ο οποίος μάλιστα πήγαινε στα συλλαλητήρια και χθές ήταν υπέρ των προδοτών;
Τουλάχιστον ο προηγούμενος Πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος! Αυτό επεδίωκε, αυτό πέτυχε! Αυτό που πριν από 70-75 χρόνια δεν μπόρεσαν με τα όπλα. Σήμερα ήρθαν οι «υπερασπιστές» της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να «προσυπογράψουν» την προδοσία.
Δεν ξέρω πλέον αν πρέπει να ζω σε μια πατρίδα που κάποιοι, ανοιχτά πλέον, υποσκάπτουν την ακεραιότητά της και την ίδια την ύπαρξή της ακόμη. Δεν ξέρω από σήμερα και πέρα, εάν αξίζει να τους εμπιστεύεται κανείς για ότι Εθνικό και Πατριωτικό!
Ξέρω σας κούρασα, όμως δεν μπορώ να αλλάξω! Θα μείνω ΕΡΕτζής  ή Νεοδημοκράτης του Καραμανλή.  Ίσως χάθηκε κάθε ελπίδα και μετά τα όσα είδαμε εναντίον της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης μας το τελευταίο καιρό από αυτήν την Κυβέρνηση. Όσα είδαμε εις βάρος των Ελληνικών πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών, όσα είδαμε με τον εποικισμό της Πατρίδος μας. Και όσα………… δεν είδαμε που φαντάζομαι να είναι χειρότερα και περισσότερα.
Αν έμειναν πατριώτες, όσοι κι αν είναι αυτοί, ας με συγχωρήσουν, αλλά σκέφτομαι να κάνω αυτό που δεν μπόρεσε ούτε επώνυμος πολιτικός να μου το επιβάλλει. ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ! Αρκετά «πάλεψα» μέσα στον βούρκο της πολιτικής και των ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
 Θ. Κ.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply