Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΙΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αιτία για τα σημερινά σχόλια έγιναν τα δάκρυα στα μάτια, μανάδων με μικρά παιδιά από το Πολύκαστρο μετά την ομιλία του Σαββάτου που αφορούσε τον εποικισμό της πόλης τους, το Πολύκαστρο και φυσικά όλη την Παιονία.  Ήταν οι μανάδες εκείνες που «πόνεσαν» περισσότερο από όλους, ήταν οι πατεράδες εκείνοι που έβλεπαν το μέλλον των παιδιών τους ζοφερό, ήταν οι μεγάλοι και οι παππούδες που έβλεπαν όχι έναν απλό εποικισμό, αλλά μία ανταλλαγή πληθυσμών!
Δυστυχώς για αυτούς, ακούσαμε πως υπήρξε πολιτικός που είπε πως «λόγο δίνω μόνον στους ψηφοφόρους μου»  όχι βέβαια του κόμματός του αλλά μόνον σε αυτούς που τον προτιμήσανε!  Κανένα πρόβλημα μέχρις εδώ!  Όμως δεν πρέπει να κοιτάζει κανείς όλους τους πολίτες με το ίδιο μάτι; Δεν τον νοιάζει πως θα είναι το αύριο και το μέλλον όχι μόνον των παιδιών, αλλά και όλων των πολιτών;  Δεν νοιάζεται γενικότερα για αυτόν τον τόπο;
Αφήνοντας  τους Παίονες, μια και δεν πρόκειται να ζητήσω την ψήφο τους, θέλω να συγχαρώ μεν, αλλά και να επιστήσω την προσοχή του Δημάρχου Κιλκίς, για την ενημέρωση και το ενδιαφέρον του για την εγκατάσταση και διανομή αερίου στην πόλη του Κιλκίς. Όμως δεν θέλουμε ακόμη έναν Ιασωνίδη - που έταζε γέφυρες εκεί που δεν υπήρχαν ποτάμια, έταζε θάλασσα εκεί που δεν την έβλεπες ούτε με κιάλια, έταζε ακόμη και παιδιά! «Παιδία πα θα εφτάμε σας!». Σήμερα υπάρχει η δυνατότητα να το υποσχεθουν λόγω εποικισμού - που το τελευταίο καιρό χορτάσαμε από υποσχέσεις και έργα που εκτελέστηκαν χωρίς να αρχίσουν, και δεν τους εμπιστεύονται ούτε οι φίλοι τους!  Θέλουμε να είναι πάντα εκείνος ο άνδρας που ότι λέει  το πιστεύει και δεν το κάνει για να κερδίσει χρόνο!
Το τρίτο και σπουδαίο όσο και τα προηγούμενα, είναι για το προσωπικό της καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς και φυσικά για την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας. Μέσα σε όλη αυτήν την χρονική περίοδο της πανδημίας, δεν άφησαν σε κανέναν περιθώριο διαμαρτυρίας, πλην εκείνων που οι ίδιοι δημιουργούσαν το πρόβλημα, έτσι για να έχουν λόγους για να διαμαρτυρηθούν.  Τι θέλω να πώ;  Όταν ο κάδος είναι κάτω από το σπίτι σου δεν πετάς την σακούλα απορριμμάτων από τον 4ο όροφο και όπου σκάσει! Δεν παρατάς τα σκουπίδια σου σε ακατάλληλες ώρες όπου σε καπνίσει!
Και για να μη τα πολυλογούμε, δείτε το βίντεο:









About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply