Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΟΥΡΙΩΝ (ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ ΤΗΣ 8Ης ΜΑΙΟΥ 2020)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



          Με την ευκαιρία, ή μάλλον με την κουταμάρα κάποιων και με την ανοχή κάποιων  άλλων………..  Μα θα μου πείτε τι θα πει κάποιων και κάποιων άλλων και κάποτε; Ονόματα δεν έχουν; Αν λοιπόν μετά από τόσες γκάφες, τόσες κοροϊδίες και τόσα ψέματα, ψάχνετε τους κάποιους, τότε είσαστε άξιοι της τύχης σας, ή καλύτερα, άξιοι των επιλογών σας. Και ακόμη χειρότερα, άξιοι να έχουμε στο «κεφάλι» μας ανθρώπους που επιδίωξαν και επιδιώκουν  λύσεις εναντίον των συμφερόντων μας, ατομικά και συνολικά, για…………… μία καρέκλα!
Αιτία για το σημερινό «ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΟ» είναι η αδιανόητη μεταφορά των λεθροεποίκων στο Σταθμό Μουριών.  Όλοι οι κάτοικοι, άκουσαν, πίστεψαν και μετάνιωσαν! Όλοι τώρα διαμαρτύρονται για την «νέα ανάπτυξη» που ευαγγελίζεται αυτή η Κυβέρνηση!
Και όμως, αυτή η Κυβέρνηση το έκανε για το καλό των κατοίκων του Λεκανοπεδίου των Μουριών!  Το έκανε για τις επενδύσεις στο λεκανοπέδιο!  Το έκανε για να εκπολιτίσει όλους τους Μουριώτες!  Το έκανε να λύσει το δημογραφικό!  Το έκανε  για να δούμε πιο καθαρά τον Ανατολικό Πολιτισμό!  Το έκανε…………………… για χίλιους δύο λόγους!
Μα θα μου πείτε, όλα αυτά που λες, τα λες σοβαρά;  Μα και βέβαια! Για ποιο λόγο τους έφερε εκεί; Είδαν πως το 60%  ψηφίσατε Νέα Δημοκρατία, γιατί να μη τους φέρουν και «νέο αίμα» και να ζωντανέψει η περιοχή;  
Δείτε την φωτογραφία. Κοριτσάκι 9 ετών είναι έγκυος! Φανταστείτε να έχει και δίδυμα! Στα είκοσι της θα είναι γιαγιά, στα τριάντα με 12 εγγόνια και λυκογιαγιά! Σε πέντε δεκαετίες, αυτό μόνο το κοριτσάκι θα διπλασιάσει τον πληθυσμό των Μουριών και εάν υπάρξουν πέντε – δέκα τέτοια κοριτσάκια, το λεκανοπέδιο των Μουριών θα έχει περισσότερους κατοίκους από το υπόλοιπο Κιλκίς!
Μετά θα έρθει η ανάπτυξη!  Μετά θα έρθει και η Σαρία. Και φυσικά η φα-σαρία  αλλά θα είναι πολύ αργά, αφού θα έχουν δικός τους Δήμο και δικό τους Αφγανό Δήμαρχο!
Χαίρε …….βάθος αμέτρητο……..λάθος απροσμέτρητο ………..πάθος αδιάφορο Χαίρε βλακεία ………..αμέτρητη!
Και για να μη νομίσετε ότι θα σας επιτρέπετε να λέτε, «Δόξα τω Θεώ» πείτε από τώρα "δόξα τον Αλάχ".
Περαστικά μας.




ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ (ΠΟΥΓΑΛΕΜΕΝΟΣ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply