Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » "ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ" Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Και αυτή την εβδομάδα, το Ανάδειξέ το έρχεται κοντά στους τηλεθεατές με ενδιαφέρουσες ενημερωτικές συζητήσεις για τον Πολιτισμό, την Υγεία, για διάφορα κοινωνικά ζητήματα.
Την business coach, Στέλλα Ζουλινάκη, φιλοξενεί στην ενότητα be well της εκπομπής, η Άννα Νικολαΐδη σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με σύγχρονα εργαλεία coaching, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.


Στη συνέχεια, η Ρούλα Σκουρογιάννη έχει καλεσμένο τον κινησιολόγο με ειδικότητα στην Αποκατάσταση, Ονησίφορο Χατζηονησιφόρου, που μας έρχεται από την Κύπρο, παρουσιάζοντας το Kinisiforo, μία πρωτοποριακή μονάδα αποκατάστασης, ειδικά σχεδιασμένη για αποτελεσματική φυσική αποκατάσταση ασθενών κάθε ηλικίας και βαρύτητας περιστατικού.


Στη συνέχεια της εκπομπής, προβάλλεται σε επανάληψη η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Φυσίατρου, με μετεκπαίδευση στο Βελονισμό, Ωτοθεραπεία – Ωτοβελονισμό, Μεσοθεραπεία, Θεόδωρου Γκατζούνη, που συζητά με τη Ρούλα Σκουρογιάννη, για την αντιμετώπιση του αυχενικού συνδρόμου με φυσικό τρόπο με ωτοθεραπεία και ωτοβελονισμό. Ο γνωστός φυσίατρος αναλύει τα πλεονεκτήματα της ωτοθεραπείας και του ωτοβελονισμού ως φυσικών και αποτελεσματικών θεραπειών για το λεγόμενο «αυχενικό σύνδρομο», αλλά δίνει και πολύτιμες συμβουλές για την πρόληψη της αυχεναλγίας.

Επόμενη καλεσμένη της Άννας Νικολαΐδη, η ποιήτρια Κατερίνα Ατσόγλου, που παρουσιάζει την ποιητική συλλογή «Συμβολισμοί», που αναφέρεται στη χρήση συμβόλων από την αρχή της ζωής του ανθρώπου, αλλά θίγει και ζητήματα όπως η οικονομική κρίση, το προσφυγικό και η έλλειψη αλήθειας στις ανθρώπινες σχέσεις.


Ακολουθεί η παρουσίαση του συναρπαστικού αστυνομικού μυθιστορήματος, «Δώδεκα χτύποι», του συγγραφέα Νίκου Γονίδη, που συζητά με την Άννα Νικολαΐδη για την πλοκή και την ένταση του έργου που μας ταξιδεύει από το ματωμένο Λονδίνο του 19ου αιώνα και τη γερμανική κατοχή στη χώρα μας, έως το παρόν και τα διάφορα ιστορικά μέρη της Ελλάδας.            

Η εκπομπή ολοκληρώνεται με ακόμα ένα θέμα της ενότητας be well, με καλεσμένη της Ρούλας Σκουρογιάννη την Αναστασία Αμπελά, υπεύθυνη πωλήσεων στην Εταιρεία Loderm, μία εταιρεία δημιουργό επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς με βιοενεργά φυσικά συστατικά. Η Αν. Αμπελά εξηγεί πώς η σύγχρονη κοσμετολογία καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σε κάθε ηλικία, με τη βοήθεια εξελιγμένων προϊόντων ομορφιάς με βιοενεργά φυσικά συστατικά που δρουν στοχευμένα επανορθώνοντας την επιδερμίδα και προλαμβάνοντας τις φθορές που ο χρόνος και το περιβάλλον προκαλούν._ 





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply