Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΙΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αποτελεί κοινό μυστικό ότι πριν από τις εκλογές του 2015 ο μετέπειτα υπουργός των Μέσων Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, είχε δημιουργήσει ένα ισχυρό μιντιακό σύστημα, το οποίο προσέφερε τις υπηρεσίες του στον λαοπρόβλητο (τότε) Αλέξη Τσίπρα. Όπως ήταν ακόμη πιο γνωστό ότι ο συμμαθητής του Πετσίτη είχε συγκροτήσει και μια «μαύρη λίστα» με τα Μέσα και τους δημοσιογράφους που αρνούνταν να υποκλιθούν στο μεγαλείο τού τότε πρωθυπουργού.
Σήμερα δεν έχει απολύτως καμία αξία ο νόμος-φιάσκο του κ. Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ούτε φυσικά τα παρασκηνιακά παιχνίδια που έγιναν με πρωταγωνιστή τον κατασκευαστή Χρήστο Καλογρίτσα, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να εξασφαλίσει (χωρίς χρήματα) τηλεοπτικό σταθμό. Θα μείνουμε στα έντυπα κατορθώματα ενός πρώην υπουργού, που σήμερα έχει το θράσος να κουνάει δάκτυλο α λα Πολάκης, επενδύοντας στην ασθενή μνήμη των Ελλήνων.
Αλήθεια, ο Νικολάκης ο Παππάς θυμάται αν είχε κάνει κάποια παρέμβαση στη διανομή των διαφημιστικών κονδυλίων (επί ΣΥΡΙΖΑ) από τα Ελληνικά Πετρέλαια;
Θυμάται αν και πόσα τηλέφωνα είχε πάρει προκειμένου να βοηθηθούν λαθρόβια έντυπα και ανύπαρκτα sites, που το μόνο που έκαναν ήταν να βρίζουν τον Μητσοτάκη και τη σύζυγό του;
Μήπως θυμάται ο πρώην υπουργός πόσα χρήματα δαπανήθηκαν -και αν παρενέβαινε ο ίδιος- για τη διανομή των διαφημιστικών κονδυλίων στην ΕΥΔΑΠ;
Μήπως μπορεί, τέλος, να θυμηθεί με ποιον διαγωνισμό και κυρίως με τι διαδικασίες δόθηκε η διαφήμιση στα media για την ντροπιαστική συμφωνία των Πρεσπών; Και γιατί στ’ αλήθεια έπρεπε να υπάρξουν πληρωμένες καταχωρήσεις για μια συμφωνία, τις συνέπειες και τις λεπτομέρειες της οποίας γνώριζαν όλοι οι πολίτες; Και κάτι τελευταίο:
Πόσες φορές επικοινώνησε με τραπεζίτες, ζητώντας τους να στηρίξουν είτε στενούς του συνεργάτες, που διέθεταν ανύπαρκτα media, είτε φίλους του εκδότες;
Είναι βέβαιο ότι ο κ. Παππάς δεν θα δώσει καμία απάντηση, αφού στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει καριέρα στους παράλληλους μονολόγους, ενώ κρυπτόμενοι πίσω από τα πληκτρολόγια ανακατεύουν τις λέξεις με λάσπη. Δυστυχώς για τον συμμαθητή του Πετσίτη, απαντήσεις δίνει η ίδια η ζωή, οι οποίες μάλιστα δεν είναι και τόσο βολικές για τον Παππά και την παρέα του. Το γεγονός ότι αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου άρχισε να καταρρέει το μιντιακό οικοδόμημα που είχε φτιάξει ο τέως υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, από μόνο του δείχνει και λέει πολλά.
Με το «καλημέρα» ανέστειλε τη λειτουργία του ο ραδιοφωνικός σταθμός news247, που υπήρξε ένα από τα πιο φιλόξενα Μέσα για τον Παππά, τον Κρέτσο, τον Σπίρτζη και τ’ άλλα παιδιά. Εκεί βολεύτηκαν ακόμη και οι φιλενάδες των πρώην υπουργών. Μετά τις εκλογές ανέστειλε την κυκλοφορία της η εφημερίδα «Νέα Σελίδα» του Λιβάνη, η οποία κάθε βδομάδα φιλοξενούσε πέντε - έξι ολοσέλιδες καταχωρήσεις, έχοντας ανύπαρκτη κυκλοφορία. Μιλάμε για το έντυπο του εκδότη που διοργάνωνε πάρτι στο σπίτι του, με τη συμμετοχή του Τσίπρα, του Παππά και άλλων υπουργών.
Αμέσως μετά τις εκλογές άρχισαν τα προβλήματα και στα κομματικά media του ΣΥΡΙΖΑ, την ανύπαρκτη σε επίπεδο κυκλοφορίας (όχι όμως και σε επίπεδο διαφημιστικών εσόδων) «Αυγή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Προφανώς κάτι έγινε και μετά την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύονται να πληρώσουν τους εργαζόμενους, ενώ αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και το πιεστήριο, το οποίο όσο ο Παππάς ήταν υπουργός τύπωνε τσάμπα την «Αυγή». Και δεν μιλάμε για μια επιχείρηση κανενός φτωχού αριστερού, αλλά για την εκτυπωτική μονάδα που «έτρεχε» ο κατασκευαστής Φώτης Μπόμπολας.
Λίγους μήνες μετά τις εκλογές άρχισαν και οι γκρίνιες από τον εκδότη της εφημερίδας «Documento» και κουμπάρο του Παππά, Κώστα Βαξεβάνη. Δεν θα αναφερθούμε στην καθοριστική συμβολή και στις παρασκηνιακές συσκέψεις στις οποίες συμμετείχε ο πρώην υπουργός, όταν ο Καλογριτσας παρέα με τον Βαξεβάνη αποφάσιζαν να εκδώσουν την κυριακάτικη εφημερίδα. Ούτε φυσικά στη δέσμευση που είχε δώσει ο Παππάς στον Καλογρίτσα σε σχέση με τις μετοχές του «Documento».
Θα αρκεστούμε (σήμερα) στο γεγονός ότι ο αγαπημένος εκδότης του Τσίπρα άρχισε να σκέφτεται ακόμη και την αναστολή λειτουργίας της επιτυχημένης -κατά τον ίδιο- εκδοτικής προσπάθειας, λίγο μετά την πτώση της κυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων. Τέλος, είναι προς αξιολόγηση το γεγονός ότι η «Εφημερίδα των Συντακτών», που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους αναγνώστες της, άρχισε να εξωτερικεύει τα προβλήματά της λίγο μετά την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα.
Επειδή ο Νικολάκης ο Παππάς είναι βαριά εκτεθειμένος και αυτό έχει φανεί, καλό θα ήταν να σιωπά, αλλά και να θυμάται ότι: στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.












https://www.lykavitos.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply