Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο υποχρεωτικός κατ’ οίκον περιορισμός για 14 ημέρες όσων μπαίνουν στην Ελλάδα αποφασίστηκε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας όπως ανακοίνωσε η αναπληρωτής κυβερνητική επρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
Παράλληλα αποφασίστηκε:
– Κλεινουν ολα τα εμπορικά καταστήματα από την Τετάρτη
– η αναστολή της εφαρμογής του μέτρου του δακτυλίου μέχρι το τέλος Απριλίου
– η αναστολή για δύο εβδομάδες από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ
Τους δημοσιογράφους ενημερώνει η κυρία Πελώνη καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βρίσκετα σε κατ’ οίκον περιορισμό αφού βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο οι ναοί να μείνουν ανοιχτοί μόνο για ατομική λατρεία και για τέλεση απαραίτητων μυστηρίων με τον απαραίτητο κόσμο
Παράλληλα η κυρία Πελώνη ανακοίνωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και του ζήτησε να μείνουν ανοιχτοί μόνο για ατομική λατρεία και για την τέλεση των απαραίτηων μυστηρίων με τον απαραίτητο κόσμο. «Καλούμε και τους επικεφαλής των άλλων δογμάτων να ακολουθήσουν τις συστάσεις αυτές και για τους χώρους λατρείας των άλλων δογμάτων».












https://www.e-dimosio.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply