Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » 27ΟΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Κοντά στους τηλεθεατές του το Ανάδειξέ το, κάθε Τρίτη,  
στο Kontra Channel και στο High tv, αλλά και κάθε Τετάρτη, στο κανάλι Έψιλον και την Πέμπτη, στο Alert, με ενδιαφέρουσες ενημερωτικές συζητήσεις.

Σε αυτή την εκπομπή, η Άννα Νικολαΐδη φιλοξενεί τη Δρ Πόλλη Θαναηλάκη, ιστορικό, ερευνήτρια και συγγραφέα, μέλος Ένωσης Ελληνίδων Επιστημόνων (Σ.Ε.Ε.) με τη μεταδιδακτορική της έρευνα για τη γυναίκα και το παιδί στο ιστορικό , με τίτλο: «Αμερικανικά όνειρα και ιεραποστολικός ρομαντισμός»

Επίσης, φιλοξενεί την Άννα Καραμάνου, τ. ευρωβουλευτή, μέλος και αυτή της Ένωσης Ελληνίδων Επιστημόνων (Σ.Ε.Ε.), σε μία συζήτηση για τη βία κατά των γυναικών που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τη συμμετοχή τους στα κέντρα εξουσίας.

Καλεσμένος στην εκπομπή ο γνωστός δικηγόρος Xάρης Κατσιβαρδάς, ο οποίος ενημερώνει το κοινό για ζητήματα σχετικά με την Ηλεκτρονική Υποβολή Δήλωσης του Ελληνικού Κτηματολογίου.

Ο Δρ. Νικόλαος Μερτζιώτης, χειρουργός, ουρολόγος-ανδρολόγος, Πρόεδρος Ελ.Εταιρείας Εστιακής Θεραπείας, Δ/ντής Ουρολογικής Κλινικής Επαν. Χειρουργικής & Ανδρολογίας, ενημερώνει για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη και τη θεραπευτική της αντιμετώπιση αλλά και για τον καρκίνο του προστάτη και τις θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Η εκπομπή ολοκληρώνεται με το γραμματέα δικτύου του κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, Στέφανο Κουλουμπή, σε μία αναλυτική συζήτηση με την Άννα Νικολαΐδη για τις επιπτώσεις του μνημονίου στην Οικονομία, το Εμπόριο και τις επιχειρήσεις.





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply