Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μα θα μου πείτε, στα μέσα Φεβρουαρίου θα γράψεις το πρωταπριλιάτικο ψέμα; Ε ναι, θα σας απαντήσω και θα σας ρωτήσω, μήπως η καθημερινότητά μας δεν είναι ή δεν έχει και ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα;
Λοιπόν, για να μη χάνουμε και χρόνο, αρχίζω από τα σπουδαιότερα! Μα και πάλι θα με ρωτήσετε, με τα σπουδαιότερα θα ασχοληθούμε, εδώ δεν μπορούμε να λύσουμε τα απλούστερα καθημερινά μας προβλήματα. Ε λοιπόν τότε θα σας γράψω πρωταπριλιάτικες αλήθειες όπως αυτές σερβίρονται από ΜΜΕ υπόδουλα ή συντηρούμενα ή αυτοϊκανοποιούμενα όταν γράφουν τέτοιες «αληθινές»  ειδήσεις.
Η Κυβέρνησή μας, κυβέρνηση των έργων και όχι μόνον των διαπιστώσεων, όπως είπε και ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας, άρχισε προ πολλού να «εκτελεί» το πρόγραμμά της όπως προεκλογικά είχε υποσχεθεί. Προτεραιότητα εμείς θα δώσουμε στα έργα που αφορούν τους Κιλκισιώτες!
Την πρώτη Απριλίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30 βραδινή, θα γίνει η θεμελίωση και πιθανό να πέσει και η πλάκα του πρώτου ορόφου του Δικαστικού μεγάρου.   Διότι το έργο θα τελειώσει σε επτά ημέρες! Γιατί λοιπόν ο Θεός έπλασε ολόκληρη την πλάση σε επτά ημέρες και η Κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει ένα μικρό κτίριο στο ίδιο χρονικό διάστημα; Όταν ακόμη και εκείνοι οι μικροσκοπικοί Κινέζοι,  κατασκευάζουν ολόκληρο νοσοκομείο εκατονταπλασίως μεγαλύτερο από το δικό μας μέγαρο σε επτά ημέρες;  
Το μέγαρο θα το θεμελιώσει ο Υφυπουργός απόδημου Ελληνισμού Ξεχασμένος Βλάσης, και ο Υπουργός Ισλαμοποίησης της Ελλάδος κ. Καρούμπαλος Γ. Ο Υπουργός χαμένων υποθέσεων του Αιγαίου δεν θα μπορέσει να έλθει διότι θα πάει στην Πρέβεζα ή στις Πρέσπες ή στις Βρέστες.
 Έτσι λοιπόν το πρώτο έργο θα κατασκευαστεί ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ διότι, τι τάχα τα φοράω τα γαλόνια του Κιλκισιάρχη, αν δεν μπορώ με «δικές μου, καταδικές μου» ενέργειες να γίνει ένα μέγαρο από έναν παίδαρο 1,69!
Και θα απαιτήσω να στήσουν έναν ανδριάντα με την πάνσοφη κεφάλα μου, γιατί από μπόϊ, άστα να πάνε, κοντοπίθαρος θα έλεγα. Εάν μέσα στον προϋπολογισμό δεν μπει και ο ανδριάντας του λόγου μου, το κτίριο θα κατεδαφιστεί την επόμενη πρωταπριλιά.
Επειδή μέχρι την πρωταπριλιά έχουμε  άλλες σαράντα τέσσερες ημέρες, έχουμε καιρό να μιλήσουμε και για τα άλλα, «κατόπιν ενεργειών μου» ψέματα.




ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΔΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΌ ΤΟ 1973

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply