Pages

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ" Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Στην Κεντρική Μακεδονία θα βρεθεί, το προσεχές τριήμερο, ο πρόεδρος της “Δημιουργίας Ξανά” Θάνος Τζήμερος, προκειμένου να παραστεί στην κοπή της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Κ.Μ, να επικοινωνήσει με τα μέλη του κόμματος αλλά και να συνομιλήσει με πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή (31 Ιανουαρίου), ο κ. Τζήμερος θα είναι κεντρικός ομιλητής, ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα το μεταναστευτικό και για τα μέτρα που επιβάλλεται να λάβει η Πολιτεία για την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Κεντρική παραλία Σταυρού του Δήμου Βόλβης στις 18:30 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήσεις του κοινού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της “Δημιουργίας Ξανά”: Τα στοιχεία της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης στη χώρα μας είναι συγκλονιστικά: η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αφίξεων μεταναστών στην Ευρώπη. Μόνο το 2019 είχαμε συνολικά 60.609 αφίξεις, το 80% μέσω των θαλάσσιων συνόρων και το 20% μέσω του Έβρου. Υπολογίζεται ότι πάνω από 1,5εκ. άτομα έχουν περάσει από τη χώρα μας στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Πώς επηρεάζει το φαινόμενο αυτό την κοινωνία και την οικονομία μας;

Πώς μπορούν να προστατευτούν οι ανθρώπινες ζωές αλλά και τα σύνορα της χώρας; Είναι διαχειρίσιμο το πρόβλημα και ποιές οι λύσεις; Η Δημιουργία Ξανά! από το 2012 ενημερώνει τους πολίτες για το μεταναστευτικό και τα άλλα σημαντικά θέματα της χώρας με στοιχεία, υπευθυνότητα και συνέπεια, ενώ προτείνει και τις αντίστοιχες λύσεις χωρίς εξτρεμισμούς και λαϊκισμούς. Αυτή είναι μια ακόμη από τις πολλές εκδηλώσεις που έχουμε διοργανώσει στην Ελλάδα για το θέμα.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και τις ερωτήσεις σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου