Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ - ΣΧΟΛΙΑ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Είναι γεγονός πως η επιδίωξη για την κατασκευή κτιρίου όπου να στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες της δικαιοσύνης στην πόλη του Κιλκίς είναι μία επιδίωξη και επιθυμία δεκαετιών. Σήμερα φθάσαμε να θεωρούμε την κατασκευή ενός δικαστικού μεγάρου ιδιαίτερα απαραίτητο, αφού το κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες της δικαιοσύνης δεν είναι απλά ακατάλληλες αλλά και πολύ μικρό για τις σημερινές ανάγκες.
Οι πολυετείς αγώνες  των προέδρων του δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς και ιδιαίτερα της σημερινής προέδρου κ. Αρτόγλου Ευρώπης  άρχισαν να φέρνουν τους καρπούς που περιμέναμε, μια και οι συνεχείς επαφές και τα ανεβοκατεβάσματα στην Αθήνα είχαν γίνει η μόνη της εμμονή για την επιτυχία.
 Όμως χρειάζονταν και το ενδιαφέρον κάποιου πολιτικού, που θα ήταν το χέρι που θα έδινε την τελική  ώθηση για την πραγματοποίηση αυτού του έργου. Αυτός ο πολιτικός έμελλε να είναι ο σημερινός Υφυπουργός κ. Γιώργος Γεωργαντάς.  (Έτυχε στην βάρδια του, θα λέγαμε) Βέβαια εδώ δεν πρέπει να παραλείψουμε και την συνδρομή του Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη.
Έτσι φθάσαμε πλέον κοντά στην πηγή και δεν μένει να πάρουμε τον μαστραπά, να τον γεμίσουμε σε δύο τρία χρόνια και να πιούμε νερό. Δηλαδή να αποκτήσουμε και στο Κιλκίς ένα νέο Δικαστικό Μέγαρο. Εδώ πρέπει να σας ενημερώσουμε πως είμαστε ο μόνος επαρχιακός Νομός που δεν έχει ιδιόκτητο δικαστικό μέγαρο. Η άλλη πόλη που δεν έχει δικαστικό Μέγαρο είναι ο Πειραιάς!
Από τον περασμένο Αύγουστο ακόμη, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας Κων/νος, είχε δηλώσει προς τους εκπροσώπους των δικηγορικών συλλόγων της Ελλάδος, πως δεν θέλει να ακούσει από κανέναν δικηγορικό σύλλογο για οτιδήποτε αφορά κτιριακές εγκαταστάσεις, έως ότου δεν κατασκευαστεί δικαστικό μέγαρο στο Κιλκίς!  Το οποίο και γίνεται.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply