Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 21.1.20 (ΒΙΝΤΕΟ + 38 ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σήμερα 21 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Βεργίδη στο γραφείο του.
Ο κ. Βεργίδης έδραξε την ευκαιρία και έθεσε τα προβλήματα που υπάρχουν και πρέπει το συντομότερο δυνατόν να δοθούν λύσεις. Μεταξύ των άλλων μίλησε:
-Για το κομμάτι του δρόμου που υπολείπεται για την σύνδεση  της Νέας Σάντας μέχρι την Άσυρο για την ολοκλήρωση του έργου, για την σύνδεση του Κιλκίς με την Θεσσαλονίκη μέσω Ασσύρου.
-Για τον Οίκο ευγηρίας που έχει βαλτώσει και δεν υπάρχει εξέλιξη ώστε να αποπερατωθεί.
-Για την είσοδο του Κιλκίς από την πλευρά του Μεταλλικού, όπου θρηνήσαμε θύματα, καθώς και για τον κόμβο των εργατικών κατοικιών και των ΤΕΙ.
_Γιά την γέφυρα του Αξιού μεταξύ Πολυκάστρου και Αξιουπόλεως.
-Για την γέφυρα του ποταμού Γαλλικού στην Κ. Ποταμιά.
Για τον δρόμο από τον κόμβο Μαυρονερίου έως και την Δοϊράνη.
-Για τον δρόμο από τον κόμβο Πολυκάστρου έως και τα Μάλγαρα, που και αυτός δεν προχωράει!
Για την οδική σύνδεση Γουμένισσας – Κουφαλίων.
-Για την σιδηροδρομική σύνδεση της ΒΙΠΕ Κιλκίς.
Ο κύριος Καράογλου με την σειρά του συνεχάρη τον κ.. Βεργίδη για την Τρίτη του θητεία και για την δεύτερη ως Αντιπεριφερειάρχη λέγοντας χαρακτηριστικά πως  και θέληση έχεις και δυνάμεις διαθέτεις και γνώσεις έχεις, σου εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σου και να ξέρεις « με χαρά θα είμαι πάντα  αρωγός  και δίπλα σας».
Η επίσκεψη τελείωσε με ανταλλαγή δώρων και φιλοφρονήσεων, μεταξύ των οποίων ήταν η μνεία την οποίαν  έκανε για την κ. Νατάσα Σωτηριάδου Περιφερειακή Σύμβουλο, λέγοντας πως «είναι πλεονέκτημα για την Αντιπεριφέρεια της Π.Ε. Κιλκίς»
Ο Υφυπουργός συνοδεύονταν από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς, από τον Τομεάρχη Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Τιρεκίδη Θεόφιλο, το μέλος της ΝΟΔΕ Κ. Στέλιος Καβαδόπουλος και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κιλκίς κ. Αθανάσιο Καριοφύλλη.

























































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply