Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, από τον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς και ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νικόλαος Μπακατσέλος, υπέγραψαν σήμερα μνημόνιο συνεργασίας για την ανάληψη κοινών δράσεων, με στόχο την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και τη μείωση των διοικητικών βαρών στις επιχειρήσεις.

Το Μνημόνιο προβλέπει τη δημιουργία δικτύου συνεργασίας και διαύλου ανταλλαγής απόψεων μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών  και του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, για την υλοποίηση και ανατροφοδότηση των δράσεων απλούστευσης σε επιμέρους πεδία πολιτικών.

Επιπλέον, με την θεσμοθέτηση και επικείμενη εγκαθίδρυση του μηχανισμού του Παρατηρητηρίου για την Γραφειοκρατία, η συμφωνία προβλέπει διασύνδεση και συνεργασία, σε επίπεδο ανταλλαγής δεδομένων και πληροφορίας με το Παρατηρητήριο Μεταρρυθμίσεων του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Θα δημιουργηθεί διμερής ομάδα εργασίας (core team) η οποία θα καταγράφει, θα συστηματοποιεί και θα αξιολογεί τις υποβληθείσες προτάσεις επί των απλουστεύσεων διαδικασιών, τη μείωση των διοικητικών βαρών και την αναβάθμιση του κανονιστικού πλαισίου, με σκοπό την ουσιαστική βελτίωση του εγχώριου επιχειρηματικού περιβάλλοντος και τη διευκόλυνση στρατηγικών παραγωγικών επενδύσεων.

Στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες από αριστερά: η Διευθύντρια του Γραφείου του Υφυπουργού Γιάννα Χορμόβα, ο ΓΓ του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλέξανδρος Κωστόπουλος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Επιμελητηρίου Ηλίας Σπυρτούνιας, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς και ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νικόλαος Μπακατσέλος.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply