Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΚΙΛΚIΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε την επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη και μελών της Διοίκησης του επιμελητηριακού φορέα.
Κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, αναδείχθηκε η μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων (πεζοδρομίων και πλατειών) στους τοπικούς επιχειρηματίες. Ο Δήμαρχος Κιλκίς δεσμεύθηκε για την ικανοποίηση του αιτήματός τους μεσοσταθμικά από την επόμενη περίοδο υλοποίησης της τιμολογιακής πολιτικής 2020-2021 ενώ υποστήριξε ότι σε συνεργασία τόσο με το Επιμελητήριο όσο και με τους επαγγελματίες θα πρέπει να εξεταστούν αντίμετρα για την απώλεια των εσόδων που υφίστανται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων καφέ και εστίασης από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Είναι υποχρέωσή μας τόνισε να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και έχουν πληγεί βαθιά από την δεκαετή οικονομική κρίση.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν τα θεμέλια για μια πιο ενεργή και παραγωγική συνεργασία μεταξύ Δήμου και Επιμελητηρίου σε ζητήματα ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς με δράσεις κοινού ενδιαφέροντος όπως η συνδιοργάνωση της ετήσιας εμπορικής εκδήλωσης ‘’Κερνάμε Κιλκίς’’, η επανέκδοση του οδηγού γαστρονομίας ‘’Γεύση από Κιλκίς’’ καθώς και προγράμματα βιώσιμης αστικής ανάπτυξης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Κιλκίς Κώστας Βιολιτζής, ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων Σωτήρης Τσέτος και ο διευθυντής του φορέα Γιώργος Ηλιάδης.     



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply