Pages

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΒΡΑΒΕΙΟ


Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το Σχολείο μας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, διακρίθηκε με το 2ο Βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας στον Διαγωνισμό «Αστέρι της Ευχής» του φιλανθρωπικού οργανισμού «Make-A-Wish» Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής κ. Ελευθεριάδου Μαρία που σε συνεργασία με τους μαθητές μας δημιούργησαν μία ξεχωριστή φωτογραφία με στόχο την προώθηση του μηνύματος του Οργανισμού, η οποία απέσπασε την παραπάνω διάκριση.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές-τριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του Σχολείου μας που κάθε χρόνο, κοντά στα Χριστούγεννα, στηρίζουν και ενισχύουν το έργο του «Make-A-Wish» υλοποιώντας το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» που στοχεύει στην πραγματοποίηση ευχών παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.
Εδώ και 21 χρόνια το Αστέρι της Ευχής έχει καταφέρει να φωτίσει εκατοντάδες παιδικές ψυχές μεταφέροντας ξεχωριστά μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας. Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που ως σχολική κοινότητα συμμετέχουμε κι εμείς ενεργά και είμαστε αλληλέγγυοι σε παιδιά-συνανθρώπους μας που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για τη ζωή τους και η πραγματοποίηση της ευχής τους, τους δίνει χαρά και τους δυναμώνει.

                                                                  

                                                               Η Διευθύντρια του Σχολείου
                                                                       Παρθένα Δουλκερίδου 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου