Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑΓΚΑΛΑ – ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ένταση και αγωνία σε Μεσάγγαλα- Καστρί Λουτρό για δημιουργία hotspot λαθρομεταναστών. Βροντερό όχι από τους κατοίκους.
Τον έντονο προβληματισμό τους, αλλά και την αγωνία τους σε ένα φορτισμένο κλίμα για τις εξελίξεις στο προσφυγικό εξέφρασαν οι κάτοικοι των παράλιων οικισμών Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό, Κουλούρα, Παλαιόπυργο κλπ, σε ανοιχτή συνέλευση που παραγματοποίησαν στα Μεσάγγαλα, παρουσία του δημάρχου Τεμπών Γιώργου Μανώλη.
Οι κάτοικοι δήλωσαν ανήσυχοι από το όργιο φημών, το τελευταίο διάστημα ότι επίκειται η δημιουργία είτε ενός μεγάλου κλειστού καμπ, ανάμεσα σε Μεσάγγαλα και Καστρί Λουρό για τη φιλοξενία εκατονταδων προσφύγων, είτε για τη δημιουργία δομών σε ξενοδοχεία της περιοχής στην παραλιακή ζώνη που θα φιλοξενήσουν οικογένειες προσφύγων και μεταναστών.
Σε κάποιες στιγμές επικράτησε ένταση, στην ανοιχτή συνέλευση των συλλόγων της περιοχής καθώς η πρόταση του δημάρχου ήταν μία οικογενεια μεταναστών σε κάθε χωριό, ώστε να τηρηθεί η αναλογικότητα, με την οποία όμως διαφώνησαν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους












https://emagazin.nl/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply