Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ "ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι πρόσφατα υπέγραψε «Σύμφωνο Συνεργασίας» με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, με σκοπό να προσφέρει σε όσους χρησιμοποιούν μουσική στις εγκαταστάσεις τους μέσα από το ρεπερτόριό της μία νόμιμη, ποιοτική και οικονομικά προσιτή λύση στο μείζον θέμα της είσπραξης των πνευματικών δικαιωμάτων και τους καλεί να αξιοποιήσουν τα οφέλη της συμφωνίας.
Λαμβάνοντας υπόψη το ισχύον αμοιβολόγιο της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (https://www.autodia.gr/Content/files/201906/tariffs.pdf) συμφωνήθηκε:
Για το έτος 2018
Σε κάθε μέλος του Επιμελητηρίου Κιλκίς το οποίο θα προσχωρήσει στη παρούσα συμφωνία θα εφαρμόζεται έκπτωση 20% επί της προκύπτουσας συνολικής αμοιβής, εφόσον καταβληθούν τα αναλογούντα δικαιώματα για το έτος 2018, πλέον ΦΠΑ έως και της 15.12.2019.
       Για το έτος 2019
Ομοίως θα εφαρμόζεται έκπτωση 15% επί της προκύπτουσας συνολικής αμοιβής, εφόσον καταβληθούν τα αναλογούνται δικαιώματα για το έτος 2019, πλέον ΦΠΑ έως και 30.01.2020.
       Τα μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς για να ενταχθούν και να αξιοποιήσουν προς όφελός τους το αμοιβολόγιο της διαπραγμάτευσης, πρέπει να είναι οικονομικά ενήμεροι σε αυτό.
       Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2017 η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων είχε προχωρήσει με την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ σε αρμονική συνεργασία στην υπογραφή μιας πρωτοποριακής σύμβασης, η οποία διήρκεσε με απόλυτη επιτυχία για ένα έτος και εφαρμόστηκε σε όλη τη χώρα. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν που υπάρξει στο μέλλον ομοειδή σύμβαση με ευνοϊκότερες ρυθμίσεις, αυτές θα ισχύουν αναδρομικά και για όσους κάνουν χρήση της παρούσας.
       Το Επιμελητήριο Κιλκίς θέλοντας να προστατεύσει τις επιχειρήσεις – μέλη του από τυχόν πρόστιμα και ποινές προχώρησε την παρούσα στιγμή στην υπογραφή βραχυχρόνιας σύμβασης με την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, εν αναμονή αποφάσεων και εξελίξεων του Υπουργείου Πολιτισμού.  

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΜΛΑΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply