Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Η Ν.Δ. ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΓΑΤΑΚΙΑ" ΓΙΝΟΥΝ ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ (ΤΣΙΤΑΧ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Τείνω να πιστέψω πως τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και η Νέα Δημοκρατία, είναι πολύ τυχεροί, που στην Αντιπολίτευση υπάρχουν Ζαχαριάδηδες, Τζανακόπουλοι, Πολάκηδες κ.λ.π.
Ο λόγος που το λέω είναι, παρά την  απλωμένη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας από την συμπεριφορά της απέναντι και εναντίον των δικών της ανθρώπων, έρχονται οι φωνές της «τάχα αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ που φοβίζουν τους πολίτες και δεν ξέρουν προς τα που να πάνε να βρουν καταφύγιο!
Η Νέα Δημοκρατία δεν παραμελεί μόνον τους ανθρώπους της, που γίνανε χαλί να περπατήσουν προς την νίκη των περασμένων εκλογών, αλλά τους τσαλακώνει σε κάθε ευκαιρία και αυτό το βλέπουμε στο Κιλκίς και ιδιαίτερα στην Παιονία.
Έχει επιλέξει η Νέα Δημοκρατία όχι μόνον να παραμελεί τους ανθρώπους που χύσανε αίμα, ξοδέψανε χρόνο και χρήμα για την επιτυχία της, να τους «καρφώνει πισώπλατα το μαχαίρι»! Και πονάει πολύ όταν η αγνωμοσύνη περισσεύει!
Και ενώ υπάρχει όλη αυτή η δυσαρέσκεια από την επίσημη Νέα Δημοκρατία του Κιλκίς, βλέπουμε πως της Ν.Δ. δεν της καίγεται καρφί, αφού όπως είπαμε και στην αρχή, η Αντιπολίτευση με τους Τζανακόπουλους, Πολάκηδες, Ζαχαριάδηδες και λοιπά, είναι τα στηρίγματα της Νέας Δημοκρατίας, μια και με τους λόγους τους και την συμπεριφορά τους κάνουν τους ψηφοφόρους να φοβούνται να πάνε προς άλλο κόμμα και έτσι οι Νεοδημοκράτες από φόβο παραμένουν στο κόμμα, παρά την υβριστική, μερικές φορές, συμπεριφορά των αρχόντων της πολιτικής του Κιλκίς!
Όμως κύριοι της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κιλκίς (Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ),οι πολίτες δεν ανέχονται υβριστικές συμπεριφορές εναντίον ανθρώπων που σας στήριξαν. Δεν δέχεται συμπεριφορές του τύπου «αποφασίζω και διατάζω» ούτε  του «άντε ρε γατάκια, ποιος σας υπολογίζει» και τέλος «ποιος τους λογαριάζει αυτούς».
Όντως δεν χρειάζεται να τους υπολογίζεται καθόλου, αφού όλοι τους κάθονται ήσυχα σαν γατάκια! Όμως να προσέχετε, μην τυχόν τα «γατάκια» «μεγαλώσουν» και γίνουν γατόπαρδοι (τσιτάχ) και σας κατασπαράξουν, όταν έρθει η ώρα.
Και τώρα δείτε τα "γατάκια!"



ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  για 46η χρονιά.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply