Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 80ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Κάθε άλλο παρά αντιστοιχεί στο προφίλ του σύγχρονου manager, το οποίο υποτίθεται ότι θέλει να προωθήσει σε επιτελικές θέσεις του δημόσιου τομέα η ΝΔ  ο 80χρονος, συνταξιούχος πρώην γυμνασιάρχης, ο οποίος επελέγη από την κυβέρνηση ως διοικητής του νοσοκομείου της Καρδίτσας!
Ο Κωνσταντίνος Πατέρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας larissanet.gr, κατάγεται από την Πιαλεία Τρικάλων, είναι τέως γυμνασιάρχης, πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τον ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ.
Σύμφωνα με το βιογραφικό το οποίο συνόδευε την υποψηφιότητά του στις εκλογές του 2007 με τη ΝΔ, ο Κ. Πατέρας είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με οκταετής 8 χρόνια μεταπτυχιακές σπουδές, στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ και στη Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών. Επίσης δίδαξε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Παν/μίου Θεσσαλίας ως καθηγητής με το Ν.407.
Η επιβράβευση του πολιτευτή προκάλεσε φαρμακερά σχόλια και στην τοπική της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο 80χρονος νέος διοικητής δήλωσε πως τη θέση του την είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr γύρω στους 50 νέους επιστήμονες με περγαμηνές κατέθεσαν αιτήσεις και βιογραφικά για τη θέση, αλλά ...έχασαν, αφού το «τόπος στα νιάτα», έγινε «τόπος στην τρίτη ηλικία»! 
Πάντως, μιλώντας σε τοπικό ρ/σ των Τρικάλων (ράδιο Ζυγός) ο Κ. Πατέρας ξεκαθάρισε πως θα κρατήσει το μισθό του διοικητή κι όχι τη σύνταξη.


kilkiswebtv: Και κάποιους πείραζε να ήταν 72χρονος Διοικητής στο Κιλκίς. Άντε να έρθει και η σειρά του μπαρμπαγιάννη πριν κλείσει τα 96!











https://www.sofokleousin.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply