Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΕ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΑΣΟΒΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΓΟΥΜΈΝΙΣΣΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η κυβέρνηση, ανταποκρινόμενη στα δίκαια αιτήματα για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων ορεινών και παραδασόβιων περιοχών, ενέκρινε σημαντική αύξηση των σχετικών επιχορηγήσεων για τις περιοχές που υπάγονται στα δασαρχεία Κιλκίς και Γουμένισσας.
Πέρυσι, τα συνολικά ποσά που διατέθηκαν έφτασαν τις 125.000 ευρώ, ενώ για φέτος έχουν ήδη πιστωθεί έως σήμερα τις 221.000 ευρώ.
Ως γνωστόν, πριν λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, σύσκεψη στην οποία το ζήτημα αυτό συζητήθηκε εκτενώς, παρουσία του ΑντιπεριφερειάρχηΠΕ Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη, του Συντονιστή  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, του Διευθυντή Δασών Κιλκίς, των Δασαρχών Κιλκίς και Γουμένισσας καθώς και Προέδρων τοπικών συμβουλίων χωριών.

Με τη σημαντική αυτή αύξηση της επιχορήγησης, καλύπτεται ένα πολύ μεγάλο μέρος των αναγκών σε καυσόξυλα των ορεινών και ημιορεινών περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και ικανοποιείται το σχετικό αίτημα των προηγούμενων ετών.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply