Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ 5ου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Πήγαμε στα Τρίκαλα, να συναντήσουμε απογόνους ηρώων του ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 40
Όχι μόνον οι ήρωες αλλά και οι απόγονοί τους πρέπει να λέγονται ήρωες αφού συντηρούν και διατηρούν το ίδιο πάθος, την ίδια αγάπη και το ίδιο σθένος για την Πατρίδα τους.
Ο Δημήτρης μας διηγείται την ιστορία της σημαίας του 5ου Συντάγματος, το οποίο υπερασπίστηκε και κατέλαβε το ύψωμα 731 με πολύ μεγάλες θυσίες, από τους Πατριώτες που έπεσαν για την Πατρίδα τους, για την Μακεδονία.
Ο Δημήτρης Λεοντάρης  μίλησε για την γιαγιά του την Μαρουσάνα δηλ. για την όμορφη Μαρία, που ήταν έτοιμη να πεθάνει για την Πατρίδα της, για τον παππού Δημήτρη Λεοντάρη και τον πατέρα του Νικόλα, που με κίνδυνο της ζωής του, έκρυβε για χρόνια την σημαία, το λάβαρο του 5ου Συντάγματος! Ο Δημήτρης που έλαμπε από υπερηφάνεια για τους προγόνους του.
Δείτε και ακούστε τι μας είπε!

ΜΕΡΟΣ 1ο


ΜΕΡΟΣ 2ο

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply