Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝΗΣΤΟ Σταύρο Ορφανίδη που με τιμούσε με την φιλία του, δεν συνάντησα ποτέ, δεν διάβασα ποτέ και δεν διαπίστωσα ποτέ, να εκβιάζονται πολιτικοί, εκλεγμένοι πολίτες σε θεσμούς, να ανέχονται εκβιασμούς από κάποιους που η τύχη τους ανάγκασε να αναμειχθούν με την δημοσιογραφία ή ακόμη και με την Τυπογραφία!
Δεν ακούστηκε πουθενά Υπουργοί ή Υφυπουργού ή Δήμαρχοι, ή Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες να υποκύπτουν σε εκβιασμούς και απειλές από εκδότες εφημερίδων και δημοσιογράφων!
Να είστε σίγουροι πως εάν διαπιστώσουμε στο εξής ότι υποκύπτουν σε εκβιασμό και απειλές  οι εκλεγμένοι στο Κοινοβούλιο, στην Περιφέρεια και τον Δήμο, θα σας δώσουμε ανοιχτά τα ονοματεπώνυμά τους και θα απαιτήσουμε να μας εξηγήσουν τους λόγους που εκβιάστηκαν.
Λόγους και δικαιολογίες μπορούν να βρουν πολλούς, όμως:
1.- Εκβιάζονται γιατί τους έχουν «στο χέρι» από κάποιο ηθικό γεγονός;
2.- Εκβιάζονται γιατί ενέχονται σε οικονομικά σκάνδαλα και φοβούνται;
3.- Εκβιάζονται γιατί φοβούνται για την οικογενειακή τους ασφάλεια;
4.- Εκβιάζονται γιατί «γνωρίζουν πολλά» για τον προηγούμενο βίο τους που αν βγουν στην επιφάνεια, διακινδυνεύουν την προσωπική και την πολιτική τους υπόσταση;
Ίσως υπάρχουν και άλλοι λόγοι, που θα θέλαμε πολύ να μάθουμε. Πάντως αν και είπαμε πως μετά τις εκλογές θα «ρίξουμε» τους ρυθμούς, τελικά δεν θα το κάνουμε γιατί δεχόμαστε πιέσεις από παντού, ώστε να μη μείνουν μόνοι τους κάποιοι οι οποίοι έκαναν περισσότερο κακό, παρά καλό!
Πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά οι εκβιαζόμενοι, αν θέλουν να  πέσουν στο ίδιο επίπεδο με τους εκβιαστές!
Ιδού στίβος για να αποδείξετε πως δεν συντρέχει τίποτε από τα παραπάνω!
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Δημοσιογράφος Συντάκτης του «ΜΑΧΗΤΗ του ΚΙΛΚΙΣ» ΤΟ 1980

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply