Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » » ΜΑΥΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ (ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΙΕΡΩΣΗ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Βρήκα την παρακάτω ανάρτηση στα εισερχόμενα email μου!  Μερικοί θα αναρωτιέστε, αυτός που το έγραψε ποιο πρόβλημα έχει;  Νοιάζετε για τον Βουλευτή, για τους παράνομους μετανάστες, ή γιατί αυτοί έχουν  φαϊ να φάνε;
Προς απάντηση, τον αφιερώνω το παρακάτω τραγούδι, του Τόλη Βοσκόπουλου, με άλλη έννοια!
 Επειδή δεν πιστεύω πως θα μπορέσει να το καταλάβει, θα του συστήσω να περάσει από τον Ναό της Παναγίας. Θα βρει αυτό που του λείπει και το έχει ανάγκη!

Όλοι το ξέρουν,  ότι εκβιάζονται και απειλούνται άλλοι πολιτικοί. Φαίνεται πως ο Βουλευτής  του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Φραγγίδης δεν μασάει από απειλές, γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από την παραδημοσιογραφία και αυτό ενοχλεί.
Γιώργο, "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται". Πάντα θα είσαι η μεγάλη αγάπη όλου του κόσμου, τόσο γιά την ακεραιότητά σου, όσο και γιά την προσφορά σου στο κοινωνικό σύνολο. Όταν σε σχολιάζουν "μικροί"  μη τα λαμβάνεις υπόψη σου. Θα μεγαλώσουν και δεν θα καταλάβουν τι σημαίνει να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
Εάν κάποιος γνώριζε το έργο ολόκληρης της οικογένειάς σου, τόσο στην Ειδομένη, στο Χέρσο και στην Νέα Καβάλλα σήμερα έπρεπε να πλένει το στόμα του με ανθόνερο γιά να μιλάει γιά εσάς. Σήμερα έπρεπε να εύχεται να υπάρχουν και άλλοι Φραγγίδηδες και Κατερίνες. Αλλά όπως πάντα, στην ζωή υπάρχουν και φωνές που δεν τους αρέσει η αλήθεια, η αλληλεγύη, ο άνθρωπος κ.λ.π. και όλα τα βλέπουν σκούρα και μαύρα σε αυτήν την ζωή, όπως είναι και η ψυχή τους. 
Βέβαια αναφέρεται και στην δική μου προσφορά προς τους παρανόμως εισερχομένους στην Ελλάδα. Ναι πράγματι, τον Φεβρουάριο του 2016 φορούσα ένα πανάκριβο μπουφάν γιά να μη κρυώνω. Το έβγαλα και το έδωσα σε ένα βρέφος είκοσι ημερών και έμεινα με το πουκάμισο αν και έχω πρόβλημα υγείας. Προτίμησα την ζωή του βρέφους παρά την δική μου! Αυτό γιά το ποιός είναι ο πρώην συντάκτης (το 1980) της εφημερίδος "ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ".
Ας τους λυπηθεί ο Θεός, αφού και η Επιστήμη σηκώνει τα χέρια της σε τέτοιους αξιολύπητους ανθρώπους.
Καλή επιτυχία στο έργο σου και όπως πάντα, ήμασταν και θα είμαστε μαζί σου όσο ζούμε.  
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ



Διαβάστε τώρα και δείτε το δημοσιογραφικό ήθος.
«Νέο» πολιτικό ήθος από τον «προοδευτικό» βουλευτή του νομού Κιλκίς του… «προοδευτικού» ΚΙΝΑΛ.
Εμ και επί χρόνια δεν γνώριζε κατά που έπεφτε» το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων (σ.σ. Νέας Καβάλας) εμ και αφού το «ανακαλύπτει», σπεύδει να… «ποζάρει» μπροστά από αυτό και να δώσει «συνέντευξη» ως… φωστήρας επί του Θέματος!
Και μάλιστα, αφ΄ενός μεν «παρακάμποντας» αρμόδια θεσμικά όργανα, αφ΄ετέρου δε επιλέγοντας για την «επικοινωνία» και ¨προβολή» του το μέσον του γνωστού εκπροσώπου της… παραδημοσιογραφίας με τις γνωστές και μη εξαιρετέες απόψεις του για το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό!
Δηλαδή σε… διαμετρικώς αντίθετο σημείο, εξ όσων τουλάχιστον διακηρύσσει ο… «προοδευτικός» βουλευτής Κιλκίς του… «προοδευτικού» ΚΙΝΑΛ!


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply