Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. "ΔΕΛΦΙΝΙΑ" ΚΑΙ "ΠΑΠΑΚΙΑ" ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Δελφίνια» και «Παπάκια» εν δράσει!

Παίρνουμε θέση στους πάγκους, βάζουμε σκουφάκια, γυαλάκια και βατραχοπέδιλα, και βουτάμε στην πισίνα, με τους εκπαιδευτές μας να μας μαθαίνουν Κολύμβηση. Γυμναζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο, και διασκεδάζουμε με τις βουτιές στο τέλος κάθε μαθήματος!
Φυσικά τα οφέλη της Κολύμβησης είναι ακόμη περισσότερα. Το συγκεκριμένο σπορ είναι το καλύτερο για τον ανθρώπινο οργανισμό, και μπορούμε να ασχολούμαστε με αυτό για πολλά χρόνια!


Ποδόσφαιρο και το Καλοκαίρι!
Και τον Ιούλιο παίζουμε ποδόσφαιρο στον Αλέξανδρο Κιλκίς, δίνοντας τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους, να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα, και να εξασκηθούν στα κομμάτια τεχνικής!


Χορός στο νερό!
Το AquaFitness στον Αλέξανδρο Κιλκίς κερδίζει όλο και περισσότερες φίλες! Η Εύη Καζαντζίδου χορεύει πραγματικά στο νερό και σας γυμνάζει με τον πιο αναζωογονητικό τρόπο!
Η συμμετοχή στα μαθήματα αυξάνετε διαρκώς, μιας και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της κ. Καζαντζίδου χαρίζει σε όλες εσάς υγεία και ευεξία!  Κλείστε θέση άμεσα!


Πάρτυ γενεθλίων στον Αλέξανδρο Κιλκίς!
Προσφέρουμε στο παιδί σας μια αξέχαστη μέρα γενεθλίων! Πλούσιος μπουφές, ατελείωτο παιχνίδι στην πισίνα, στα φουσκωτά και στα γήπεδα ποδοσφαίρου, και όλα αυτά σε εξαιρετικές τιμές! Κλείστε την δική σας γιορτή στο 23410 70313 και στην γραμματεία του Αλέξανδρου Κιλκίς!


Ξεγνοιασιά στον Παιδότπο!
Ο παιδότοπος μας ανοίγει καθημερινά στις 5 το απόγευμα! Εσείς απολαμβάνετε το ρόφημα σας και τα παιδιά σας διασκεδάζουν μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον! Φουσκωτά με τσουλήθρες, και αυτοκίνητα στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα!










About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply