Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ “ΦΥΛΑΚΕΣ” ; ΣΟΚ ΑΠΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Βίντεο από την επίθεση που είχε δεχθεί αστυνομικός στις αρχές του περασμένου Ιουνίου στην περιοχή των Λαδάδικων στη Θεσσαλονίκη δόθηκε στη δημοσιότητα


Βίντεο από την επίθεση που είχε δεχθεί αστυνομικός στις αρχές του περασμένου Ιουνίου στην περιοχή των Λαδάδικων στη Θεσσαλονίκη δόθηκε στη δημοσιότητα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ομάδα περίπου πέντε ατόμων καταδιώκει και επιτίθεται στον αστυνομικό, ο οποίος τρέχει να ξεφύγει. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο αστυνομικός πέφτει στο έδαφος και δύο δράστες τον χτυπούν με μπουνιές.
Εκείνη την ώρα, ένας περαστικός, που όπως φαίνεται προσπαθεί να ηρεμήσει από μακριά την κατάσταση, μπαίνει ανάμεσα στον αστυνομικό και τους δράστες, οι οποίοι εν τέλει αποχωρούν από το σημείο.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply