Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ Η ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Τις δύο τελευταίες εβδομάδες απέφυγα συνειδητά να γράψω οποιοδήποτε σχόλιο ή άρθρο για τις μεθαυριανές εκλογές, ώστε να μη διαταράξω τον «ύπνο» ορισμένων ψηφοφόρων!
Όμως, επειδή ακούω σχόλια που αφορούν υποψηφίους βουλευτές και κόμματα, είπα να πω και εγώ την δική μου αλήθεια!


@@ Συζητιέται στην πολιτική πιάτσα πως ο Γ. Γεωργαντάς «έκοψε» από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τον Κ. Γιαννόπουλο! Δηλαδή έκοψε τον Κ. Γιαννόπουλο για να βοηθήσει τον Κώστα Κιλτίδη, μια και η δεξαμενή ψηφοφόρων είναι κατά μεγάλο ποσοστό, η ίδια με του Κιλτίδη. Εγώ δεν πιστεύει πως ο Γεωργαντάς στηρίζει Κιλτίδη!


@@ Τα πολιτικά Νέα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, τα οποία λένε: Μία έδρα
σίγουρη η Νέα Δημοκρατία, μία έδρα σίγουρη ο ΣΥΡΙΖΑ και την Τρίτη έδρα την διεκδικεί Γιώργος Φραγγίδης του ΚΙΝΑΛ, ο Χρήστος Χατζησάββας της Χρυσής Αυγής και με πολύ λιγότερες πιθανότητες η  Νέα Δημοκρατία.



@@ Μετά τις κηραλοιφές του Βελόπουλου, πληροφορηθήκαμε πως για να
διαψεύσει τους πάντες ο Βελόπουλος, έβαλε πρώτο στο Επικρατείας Τον Ιησού Χρηστό, στην Α΄ Αθηνών Τον Απόστολο Πέτρο και στην Α΄ Θεσσαλονίκης Τον Απόστολο Παύλο. Οι υπόλοιποι Απόστολοι θα βοηθήσουν Τους παραπάνω μοιράζοντας ψηφοδέλτια με ένα κιλό κηραλοιφές και από ένα αυτόγραφο των 11 Αποστόλων. Τον Ιούδα δεν θα τον χρησιμοποιήσει για να μη προδώσει το μυστικό πως γίνονται οι κηραλοιφές που δεν βγάζεις μαλλιά!


@@ ΣΥΡΙΖΑ: «ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ». Επι τέλους αυτό το κόμμα προτρέπει, για πρώτη φορά, τους Έλληνες να κάνουν το αυτονόητο! Να ψηφίσουν για το
συμφέρον τους, να ψηφίσουν για την Μακεδονία, να ψηφίσουν για την Ελλάδα!  Να μη ξαναψηφίσουν αυτούς που έως τώρα ήταν υπέρ των Σκοπιανών, υπέρ των ηλιαζομένων στις πλατείες και τα πάρκα, να μη ψηφίσουν ένα Αιγαίο χωρίς σύνορα, να μη ψηφίσουν εκείνους που μοίρασαν μία θέση εργασίας στα δύο  και μας κοροϊδεύουν ότι μείωσαν την ανεργία! Να μη ψηφίσουν εκείνους που κόπτονται ότι ψήφισαν για την ιατρική περίθαλψη των ανασφάλιστων, ενώ αυτό έγινε με νόμο το 2014, δηλαδή επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, να μη ψηφίσουν εκείνους που έκοψαν μεν το πεντάευρο στα νοσοκομεία, που απέφερε 29 εκατομμύρια ευρώ και πλήρωναν τους επικουρικούς γιατρούς και επέβαλα χαράτσι αλληλεγγύης 600 εκ. ευρώ που δεν ξέρουμε που πάνε!
Και φυσικά «ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ»  για να  ζούμε με χρήματα που θα δουλεύουμε και όχι να περιμένουμε επιδόματα και δώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μας έχει υποχείριό του.

@@ Αύριο Σάββατο, τελειώνουν οι υποσχέσεις όλων, τελειώνει η απόκρυψη της αλήθειας για τα θέματα εργασίας, ασφάλειας, Ασύλου, μπαχαλάκηδων,
Νοσοκομείου Κιλκίς, ΤΕΙ Κιλκίς, Δικαστήρια, δρόμοι, περιφερειακός, κ.λ.π. κ.λ.π.  Ας τελειώνουν τα ψέματα! Κανένας από του υποψήφιους, όλων των κομμάτων, πλην ενός, δεν μίλησε και δεν πρόκειται να μιλήσει για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Κανένας δεν μίλησε για την προδοτική συμφωνία.

@@@ Πριν κλείσω, θέλω να συγχαρώ τους δύο  πολιτικούς που  δεν  ενέδωσαν  στον εκβιασμό άλλων ΜΜΕ για να μη προσέλθουν για συνέντευξη
στην kilkiswebtv, πλην από δύο, με το επιχείρημα «όσοι δώσετε συνέντευξη εκεί, (kilkiswebtv) εμείς δεν θα προβάλλουμε την υποψηφιότητά σας!  Αυτοί που ενέδωσαν στον εκβιασμό από κάποια μικροΜΜΕ, αύριο θα σας ζητήσουν την ψήφο σας και εσείς θα ψηφίσετε με χαρά αυτούς που δεν έχουν τα κότσια να αντισταθούν σε ψευτοεκβιαστές.
Ψηφίζουμε  αυτούς τους δύο που δεν ενέδωσαν στο εκβιασμό!  Τους υπόλοιπους ας τους ψηφίσουν του αναλόγου φυράματος.

@@ Πολλά τα σχόλια σήμερα. Όποιος έχει ακόμη τα κότσια για να διαψεύσει τα παραπάνω, από αύριο και έως την επόμενη Παρασκευή (μετά τις εκλογές) ο φακός της kilkiswebtv θα είναι στην διάθεσή τους!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Εν βρασμώ !!!!!



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply