Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Συγχαρητήριο μήνυμα νέου Δημάρχου Κιλκίς για την υπουργοποίηση του Γιώργου Γεωργαντά
Το Κιλκίς έχει συμμετοχή στην κυβέρνηση της χώρας. Στο νέο κυβερνητικό σχήμα ο  Πρωθυπουργός  όρισε ως Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης τον  βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά. Η τιμή είναι μεγάλη, ανακλάται στον τόπο μας και με την πολιτική αξιοποίηση του ανδρός αναγνωρίζεται το σοβαρό νομοθετικό και πολιτικό του έργο.
Συγχαίρω τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά και του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει στη νέα κυβερνητική του αποστολή βάζοντας γερά θεμέλια για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης και των επενδύσεων προς όφελος της αναπτυξιακής τροχιάς της χώρας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών της.
Ευελπιστώ, όπως και οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς, ότι συμμετοχή του Κιλκισιώτη Υφυπουργού στην κυβέρνηση θα προσδώσει προστιθέμενο κύρος στην περιοχή μας και θα σταθεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξαναπάρει τη θέση που δικαιούται και της αξίζει.  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply