Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΕΧΝΗ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019. "Η ΟΙΚΟΥΓΕΝΕΙΑ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Καλοκαίρι 2019
Είμαστε έτοιμοι! Ξεκινάμε !!!!!

          Μία μία ξεκαρδιστική και συναισθηματική κωμωδία με σπαρταριστούς διαλόγους, απολαυστικές ερμηνείες και πολλές ανατροπές ξεκινούν οι προβολές του Δημοτικού θερινού κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός” την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019  στις 9.30.
 Ο αγαπημένος χώρος του θερινού, ανανεωμένος, φρεσκοβαμμένος και λουλουδιασμένος σας περιμένει για να ξεκινήσουμε τα καλοκαιρινά, δροσερά κινηματογραφικά μας ραντεβού.
                            Η έναρξη των προβολών στις 9 Ιουλίου όμως θα συνοδευτεί και από ένα cocktail summer party!!!!....με dj και πολλές εκπλήξεις  αμέσως μετά την προβολή της ταινίας.
Μουσικές από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο θα μας συνεπάρουν, τα cocktails της Δόμνας θα είναι εκεί για την τέρψη του ουρανίσκου μας και φυσικά όλα αυτά στον  διαμορφωμένο χώρο που θα ετοιμάσουμε για εσάς.
Και φυσικά το πάρτυ μας θα γίνει χάρη στις χορηγίες επιχειρηματιών της πόλης που αγαπούν το σινεμά, την τέχνη και τον πολιτισμό.
Ευχαριστούμε το κατάστημα οπτικών Κοντεσίδου, το καφέ Va Bene, το γυμναστήριο Alma- fitnes spot και το βιβλιοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡΟ.
Με πολύ χαρά, αγωνία και λαχτάρα σας περιμένουμε να μοιραστούμε, να συζητήσουμε, να γνωρισθούμε, να γίνουμε μια μεγάλη-μεγάλη χαρούμενη παρέα.

 Στις 9 και 10 Ιουλίου θα προβληθεί η γαλλική κωμωδία  “Η Οικουγένεια-
La Ch'tite Famille” με την υπογραφή και το χαρακτηριστικό ύφος του Ντάνι Μπουν (“Ο Αρχιτσιγκούνης”).
Ο Βάλεντιν και η Κόνστανς το πιο προβεβλημένο ζευγάρι της αρχιτεκτονικής και του design, ζουν μία πολυτελέστατη ζωή  και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα εγκαίνια της αναδρομικής τους έκθεσης στο Παρίσι, στο εμβληματικό Palais de Tokyo. Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι για να αναρριχηθεί ο Βάλεντιν στον λαμπερό κόσμο του design, έπρεπε να πει ψέματα για την ταπεινή του επαρχιακή καταγωγή. Όταν η μητέρα του, ο αδελφός του και η νύφη του εμφανίζονται στο γκαλά, οι δύο κόσμοι συγκρούονται. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος ο Βάλεντιν συγκρούεται με ένα αυτοκίνητο, χάνει τη μνήμη του και επανέρχεται πιο λαϊκός από ποτέ!
Ο πολυτάλαντος Ντάνι Μπουν σκηνοθετεί και γράφει για ακόμα μία φορά μία ταινία με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τα κουσούρια του, που αν και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μάλλον ποτέ δεν είναι αρκετά. Κατέχει την κωμωδία και χειρίζεται το χιούμορ, είτε αυτό είναι λεκτικό είτε κινησιολογικό, με άνεση και τεχνική ευφραίνοντας το κοινό που τον ανεβάζει κάθε φορά στην κορυφή του box office.

Η Οικουγένεια
La Ch'tite Famille

Γαλλία, 2018
·        Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπουν
·        Σενάριο: Ντάνι Μπουν, Σαρά Καμίνσκι
·        Πρωταγωνιστούν: Ντάνι Μπουν, Λιν Ρενό, Πιερ Ρισάρ, Καντ Μεράντ
·        Διάρκεια: 107 λεπτά
·        Κωμωδία


Ραντεβού στο θερινό σινεμά !!!!!!








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply