Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΙ ΕΞΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΑΝΤΡΙ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΛΥΚΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Δυστυχώς για τους τρεις πρώην Προέδρους της ΝΟΔΕ Κιλκίς  κ.κ. Τσογγίδη Ιωάννη, Πεντζερετζή Πρόδρομο και Ιωακειμίδη Δημήτρη, η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι! Βέβαια ποτέ δεν φταίει μόνον η μοίρα ή η τύχη, δυστυχώς και για τους τρεις πέσανε θύματα, στην πολύ απερίσκεπτη επιλογή σημαντικού πρώην πολιτικού, που παλαιότερα βρίσκονταν στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά τώρα με της επιλογές του έδειξε πως είναι πολέμιος αυτής.
Έτσι έχοντας απέναντί τους, τους ίδιους του ψηφοφόρους του συνδυασμού του Δημήτρη Τσαντάκη, διότι τους θεωρούσαν ως ξένο σώμα στις τάξεις τους, δεν τους τίμησαν όσο θα έπρεπε.  Υπάρχει βέβαια και η εκδοχή,που έλεγαν πως αυτοί είναι εκλεγμένοι σίγουρα και πολλοί από τους ψηφοφόρους θέλησαν να ενισχύσουν τους δήθεν αδύναμους!
Οι άλλοι δύο από τους τρεις κ.κ. Νικολαϊδης Αιμίλιος και Μανουσαρίδης Αντώνης, πίστεψαν πως θα τα καταφέρουν και εκτός από την κομματική γραμμή. Και ενώ ο κόσμος τους προτίμησε, δεν κατάφεραν να εκλεγούν. Ο τρίτος αυτής της παρέας, δυστυχώς για αυτόν, πλήρωσε τα δικά του λάθη. Ο Παναγιώτης Λαπατίνας δεν θα έπρεπε να τα βάλει με τους πρώην συναγωνιστές του, έστω κι αν έκανε πολιτικά σάλτα.
Τώρα και οι έξη θα περιμένουν τις άλλες εκλογές ως απλοί ψηφοφόροι.

Καμιά φορά την τύχη μας την προκαλούμε εμείς. Και όταν είσαι υπερβολικά προκλητικός, αμείβεσαι ανάλογα.
Και οι έξη ήταν φίλοι μου, με κάποιους συνεχίζω και θα συνεχίσω και με τον έκτο, όταν συνετισθεί.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply