Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πρίν από δύο ώρες περίπου (20:00 )  έπεσαν τα πρώτα τέσσερα ονόματα του ψηφοδελτίου των Εθνικών Εκλογών, της Νέας Δημοκρατίας, αφού η συμμετοχή του πλέον σίγουρου στο ψηφοδέλτιο κ. Κώστα Γιαννόπουλου, αμφισβητείται!
Ο κ. Γιαννόπουλος μέχρι πριν λίγες ημέρες εθεωρείτο, μετά τον κ. Γεωργαντά ως ο αδιαμφισβήτητος  υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία. Όμως οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν τον κ. Αλέξανδρο Πασιατά να διεκδικεί την Πέμπτη θέση, δηλαδή να θέσουν εκτός ψηφοδελτίου τον κ. Γιαννόπουλο.
Αν πράγματι γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα ζητήσει κανείς εξηγήσεις από τους τοπικούς κουμανταδόρους της νέας Δημοκρατίας του Κιλκίς, αλλά από την ίδια την Νέα Δημοκρατία που η αξιοπιστία της θα πάει περίπατο πριν γίνουν οι εκλογές! 
Κανένας δεν πρέπει να πιστεύει πως οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας είναι πρόβατα.  Όταν σε ένα ψηφοδέλτιο είναι ικανή η Ν.Δ. να κάνει πολλαπλά λάθη, αυτά σίγουρα δεν θα τα πληρώσουν ούτε ο Κιλκισιάρχης αλλά ούτε και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ αλλά το ίδιο το κόμμα στις προσεχείς εκλογές.
Έτσι έχουμε:
1.- ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ «ΝΑΤΑΣΑ)
2.- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
3.- ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4.- ΞΟΠΛΙΔΟΥ ΑΜΑΛΙΑ και
ο πέμπτος σίγουρος κ. Γιαννόπουλος Κώστας, μάλλον θα περιμένει μαζί με τον Αλέξανδρο Πασιατά!


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply