Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ "ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" (βιντεο + 82 φωτο)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου, ο νέος Δήμαρχος Κιλκίς παρέθεσε γεύμα σε όλους τους συνεργάτες του και στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» στο κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ».
Μίλησε για τους οκτώ μήνες του αγώνα τόσον του ιδίου όσων και των συνεργατών του, οι οποίοι ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του ώστε να μην έλθουν σε αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς με υποψηφίων άλλων παρατάξεων, όσον κι αν τους προκαλούσαν.
Καυτηρίασε κάποιους ανώνυμους καθώς επόμενα μπλογκ που συκοφαντούσαν τον ίδιο, όπου και πάλι δεν έδωσε δικαίωμα για αντιπαραθέσεις, όσων κι αν ήταν αντιδεοντολογικά και συκοφαντικά τα γραφόμενά τους, φωτογραφίζοντας έτσι κάποιο ανώνυμο μπλογκ!
Τέλος ευχαρίστησε όλους δηλώνοντας ότι όλοι όσοι αγωνίστηκαν για αυτήν την μεγάλη επιτυχία, ώστε να αλλάξει κάτι στο Δήμο Κιλκίς θα συνεχίσουν να είναι συνεργάτες καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του.
Μετά την ομιλία του πέρασε από όλα τα τραπέζια και ευχαρίστησε έναν-έναν ξεχωριστά.
Δείτε το βίντεο, που έγινε με ερασιτεχνική κάμερα, καθώς και 82 φωτογραφίες.




















































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply