Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 33ου ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ 1ου ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


1ος Ορειβατικός Άθλος Ολύμπου
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 τον 1ο Ορειβατικό Άθλο Ολύμπου.

Ο ΕΟΣ Θεσσαλονίκης υποστηρίζοντας την ορειβατική του ιστορία, διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά, παράλληλα με τον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου, τον 1ο Ορειβατικό Άθλο Ολύμπου. Η νέα αυτή προσπάθεια θα διεξαχθεί στις αρχές του Σεπτέμβρη και φιλοδοξεί να κερδίσει την αγάπη των συμμετεχόντων. Η διοργάνωση είναι μη κερδοσκοπική και στηρίζεται στην ανιδιοτελή προσφορά εθελοντών και διασωστών.

Ο 1ος Ορειβατικός Άθλος Ολύμπου είναι αγώνας ορειβασίας μήκους 32 περίπουχιλιομέτρων. Διασχίζει ορεινή έκταση με αφετηρία τη δασική θέση Γκορτσιά Ολύμπου (υψόμετρο 1.000 μέτρα) και τερματισμό στο Δημοτικό Πάρκο Λιτοχώρου (υψόμετρο 300 μέτρα). Ο αγώνας λαμβάνει χώρα κυρίως σε ορεινά μονοπάτια με συνολική υψομετρική ανάβαση 2.820 μέτρων και κατάβαση 3.500 μέτρων. 
Ο 1ος Ορειβατικός Άθλος Ολύμπου θα λάβει χώρα στις 8 Σεπτεμβρίου 2019, στις 05:00 π.μ. και θα έχει διάρκεια 12 ώρες.
Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας. Όλοι οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Οι πληρωμές και οι εγγραφές γίνονται στην ιστοσελίδα του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης (http://www.olympos-marathon.gr), από 1ηΜαΐου 2019 μέχρι 10 Ιουλίου 2019.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 33€ και περιλαμβάνει:

-Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος
-Προμήθεια υγρών σε καθορισμένο σταθμό τροφοδοσίας του Ορειβατικού Μαραθωνίου Ολύμπου και στον τερματισμό.
-Πρώτες βοήθειες στους σταθμούς τροφοδοσίας και σε συγκεκριμένα μεμονωμένα σημεία.
-Χώρο για αλλαγή ρούχων.
-Μεταφορά στην αφετηρία των αγώνων.
-Μεταφορά από το πλησιέστερο σημείο με πρόσβαση από το αυτοκίνητο στον χώρο του τερματισμού, σε περίπτωση εγκατάλειψης ή απαγόρευσης συνέχισης του αγώνα από τον διοργανωτή.
-Ένα δώρο στους συμμετέχοντες.


Η διαπίστευση και το πακέτο συμμετοχής του αγώνα παραλαμβάνονται την παραμονή, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 11:00 και μέχρι τις 20:30 από τη Γραμματεία, η οποία θα βρίσκεται στο Ναυτικό Μουσείο του Λιτοχώρου. Υπάρχει δυνατότητα διαπίστευσης των συμμετεχόντων την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 στα γραφεία του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης, Καρόλου Ντήλ 19 και Τσιμισκή, από τις 19:00 μέχρι τις 21:00.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply