Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Που θα ψηφίσουν οι δημότες του Κιλκίς στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου


Η αλλαγή του εκλογικού νόμου και ο διπλασιασμός των καταστημάτων ψηφοφορίας εξαιτίας των τετραπλών εκλογών στις 26 Μαΐου 2019 , επέφερε αναγκαστικές αλλαγές στα καταστήματα ψηφοφορίας,  ιδιαίτερα στην πόλη του Κιλκίς , αφού προστέθηκαν νέα σχολικά κτήρια , που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί  για αυτό το σκοπό στο παρελθόν.
Για τη διευκόλυνση των εκλογέων , αλλά και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας αναζήτησης του καταστήματος ψηφοφορίας (εκλογικό κέντρο) την ημέρα των εκλογών , ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει τους δημότες του  δημοσιοποιώντας τα  εκλογικά κέντρα με τα ονόματα των εγγεγραμμένων σε αυτά ψηφοφόρων , όπως αυτά κοινοποιήθηκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Για τον ίδιο λόγο,  θα υπάρχουν δύο σημεία ενημέρωσης των ψηφοφόρων , ένα έξω από τα ΚΕΠ της πόλης του Κιλκίς και ένα έξω από το δημοτικό κατάστημα που θα λειτουργούν την Κυριακή των εκλογών από την έναρξη έως το πέρας της ψηφοφορίας.

Επισημαίνεται ότι , όπου υπάρχει πίσω από τον αύξοντα αριθμό του εκλογικού κέντρου υπάρχει η ένδειξη (Α) οι εκλογείς θα ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές Εκλογές , ενώ οπού υπάρχει  η ένδειξη (Β) οι εκλογείς θα ψηφίσουν για τις Δημοτικές και τις Τοπικές Εκλογές. Τέλος , όταν πίσω από τον αύξοντα αριθμό του εκλογικού κέντρου δεν υπάρχει καμία ένδειξη, οι εκλογείς θα ψηφίσουν και για τις τέσσερις εκλογές .

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply