Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΠΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Λύκος εμπήκε στο μαντρί
για να τ’ ανακατέψει
και μίσος και διχόνοια
ήρθε για να φυτέψει!


(Το άρθρο γράφτηκε στις 5 το απόγευμα της 26η Μαϊου 2019 ημέρα των εκλογών.)

Ο άθλιος δύο Κάπα*, κατάφερε να πείσει τους Νεοδημοκράτες, ότι οι Αυγενάκης, Βορίδης και Τσιάρας, μεγαλοστελέχη της Ν.Δ. έχουν «μπερδεμένα μυαλά!» και ότι η στήριξη προς τον κ. Δ. Κυριακίδη είναι αντίθετη με την απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη!
Άρα, να περιμένουμε την διαγραφή, βάση αυτής της ερμηνείας του στελέχους(;) της Νέας Δημοκρατίας του Κιλκίς, των παραπάνω πολιτικών ή την αποπομπή του «δύο Κάπα» από το κόμμα! Εκείνου δηλαδή που έσπειρε την διχόνοια, το μίσος και την συκοφαντία!
Εάν δεν προβεί σε καμία από τις παραπάνω ενέργειες πρέπει, τότε να πουν σε όλους εκείνους, που στήριξαν τον υποψήφιο που διεκδίκησε τον δημοτικό θώκο, ότι είναι «χρήσιμοι ηλίθιοι» και ότι ο πολιτευτής(;) πολιτικός(;) ή διασπορέας του ψεύδους και της συκοφαντίας είχε δίκαιο!
 Και τώρα οι Νεοδημοκράτες, για χάρη της παράταξης, να δεχθούν την ατιμία, να δεχθούν να συνυπάρχουν με εκείνοι που σήμερα κατηγορούν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και αύριο θα γίνουν τιμητές της αθλιότητας. Δηλαδή να συμπορευθούν  οι αγωνιστές με τους τιμητές της αθλιότητας του δύο Κάπα!
Το λόγο, από την μεθεπόμενη εβδομάδα,  3 Ιουνίου 2019, θα έχει η Νέα Δημοκρατία!
Ξέρουμε ότι για την νίκη στις Εθνικές εκλογές χρειάζονται όλοι. Ναι όλοι! Κανείς όμως δεν θα θελήσει να αγωνιστεί δίπλα-δίπλα με τον σπορέα του μίσους και της διχόνοιας, παρά μόνον όσοι είναι σαν και αυτόν. Κανείς δεν θα θελήσει να αγωνιστεί με έναν «στρατιώτη» δίπλα του που δεν ξέρει αν αύριο αυτός γίνει ο «εκτελεστής»   του!
Αν η Νέα Δημοκρατία πιστεύει πως αύριο θα ξεχαστούν όλα, ίσως να κάνει λάθος για την πλειοψηφία των γνήσιων Νεοδημοκρατών.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, όλοι οι πολίτες θα το σεβαστούν, εφ’ όσον θα προέρχεται από έναν δημοκρατικό τρόπο.
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Αύριο όλοι μαζί για το καλό του δήμου Κιλκίς, πλην εκείνων που έσπειραν την διχόνοια!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ



ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


 *Δύο Κάπα ονόμασα τον άγνωστο και κατά σύμπτωση συκοφάντη. Εάν κάποιος πιστεύει ότι τα όσα γράφονται εδώ ταιριάζουν με τις πράξεις του, ας μας προσκομίσει βεβαίωση συκοφάντη!
Θ.Κ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply