Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Η KILKISWEBTV ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ».
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να ερμηνεύσει το δημοσίευμα  του ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, που αναφέρεται στην αποκλειστική συνέντευξη του Σάββα Τσιτουρίδη προς την kilkiswebtv; Πως αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς την συμπεριφορά της εφημερίδας, όταν  τον Ιανουάριο του 2015 ο σημερινός Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην kilkiswebtv, επειδή δεν πήγα εγώ προσωπικά στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, στέλνοντας άπρακτους τους εκπροσώπους των άλλων ΜΜΕ; Όπως και τώρα έτσι και τότε τα έβαλε με τους συνεντευξιαζόμενους! Τότε με τον κ. Τέρενς Κουίκ και σήμερα με τον κ. Τσιτουρίδη Σ.
Στην συνέντευξη τύπου του κ. Τσιτουρίδη παρευρέθηκαν όλα τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα ακόμη και εκπρόσωπος ραδιοφωνικού σταθμού, παρά την απειλή ότι δεν θα συμμετέχουν στην συνέντευξη Τύπου εάν παρευρίσκεται και η kilkiswebtv! Ω του θαύματος, όχι μόνον συμμετείχαν αλλά κατάπιαν και την γλώσσα τους.
Σήμερα δεν κατάλαβε ο ΜΑΧΗΤΗΣ πως οι συνεντευξιαζόμενοι θέλουν την καλύτερη και μεγαλύτερη κατά το δυνατόν προβολή τους και έτσι δεν θα προτιμούσαν ένα μέσον που βρίσκεται, κατά τις μετρήσεις του Alexa, στην θέση 5 600 όπως είναι ο ΜΑΧΗΤΗΣ, αλλά στην θέση 2 600 που είναι η kilkiswebtv. Δεύτερον θα πάνε σε έναν που έχει κάνει εικοσαπλάσιες συνεντεύξεις πολιτικών μη Κιλκισιωτών! Τρίτον δείτε το «ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ»  Συντάκτη της εφημερίδος ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ με ημερομηνία 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 1980! (ΔΕΚΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ). Τότε που τον μεν Δημήτρη του έλεγε ο εκδότης και πατέρας του ποιόν να μοιάσει! Όσο για τον έτερο «δημοσιογράφο» που σπούδασε σε σωληνουργείο, ας μη πούμε τίποτε, μια και είναι χρόνια στο κουρμπέτι και όλοι γνωριζόμαστε!
Η φωτογραφία του ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ που υπογράφει ο δημιουργός, εκδότης και δημοσιογράφος
αείμνηστος Σταύρος Ορφανίδης, δημοσιεύεται για πρώτη φορά για να δείξει τον «αυτοπροσδιορισμό μου» στους μαθητές μου στην δημοσιογραφία πως ήμουν συντάκτης πριν από 39 (τριάντα εννέα χρόνια) στον ΜΑΧΗΤΗ.
Ευχαριστώ και πάλι τον ΜΑΧΗΤΗ που μου έδωσε την δυνατότητα να αποκαλύψω τους ψεύτες, συκοφάντες και λασπολόγους που θα τους αφήσω να «καίγονται» από την ανυποληψία τους για το πρόσωπό μου.
Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στον ΜΑΧΗΤΗ για να διαβάσετε τι έγραφε ο Σταύρος Ορφανίδης, πριν σαράντα χρόνια, για τον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη, Θεόφιλο Κυριακίδη και Κωνσταντίνο Τερζενίδη. (Τα ονόματα αναφέρθηκαν με την σειρά που τα ανέφερε στο δημοσίευμά του  ο αείμνηστος Σταύρος Ορφανίδης).
Ευχαριστώ  την διεύθυνση του ΜΑΧΗΤΗ που μου έδωσε την ευκαιρία για την αποκατάσταση της αλήθειας.
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ  ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
«Όλοι οι καλοί και ο ψωριάρης μόνος», λέγει κάπου ο θυμόσοφος λαός.
Και στην περίπτωση της «κατά μόνας» συναντήσεως του Σάββα Τσιτουρίδη με τον … «αυτοπροσδιοριζόμενο» και αυταποκαλούμενο «δημοσιογράφο», αμέσως μετά από… συνέντευξη Τύπου εδώ στο Κιλκίς, απλώς … επιβεβαιώνει το ρητό.
Εκθέτοντας και τις δύο πλευρές, αυτήν δηλαδή, η οποία (του) απηύθυνε την πρόσκληση, και αυτήν, που ανταποκρίνεται χωρίς να έχει την παραμικρή σχέση με την δημοσιογραφία και το πραγματικό αντικείμενό της.
Συγχρόνως όχι απλώς εκθέτει, αλλά θέτει εκπροσώπους αρχών και φορέων προ των ευθυνών τους για την εκ μέρους των απαράδεκτη ανοχή σε νοσηρά φαινόμενα σαν κι αυτό, που ουσιαστικώς συνιστά «επιβράβευση» της ασυδοσίας και τις «παρασιτοβίωσης» στο χώρο των μέσων ενημέρωσης.
ΣΧΟΛΙΑ KILKISWEBTV:
1.- «ΌΛΟΙ ΟΙ καλοί και ο ψωριάρης μόνος». Όντως ο «ψωριάρης» μόνος όταν δεν βρίσκεται κανείς να τον κεράσει τον καφέ του!
2.- «κατά μόνας». Λυπάμαι αλλά προχθές και ο Χατζηνικολάου πήρε συνέντευξη τον πρωθυπουργό «κατά μόνας¨». Άρα κατά τον ΜΑΧΗΤΗ είναι ψωριάρης!
3.-«Αυτοπροσδιοριζόμενο» δημοσιογράφο. Δηλαδή καταφέρεται εναντίον αυτού που μου έδωσε την ταυτότητα αναγνώρισης Συντάκτη της εφημερίδος ΜΑΧΗΤΗΣ, δηλ του αείμνηστου Σταύρου Ορφανίδη, αφού εκείνος υπεγραψε τον προσδιορισμό μου ως συντάκτη!
4.- «Δεν έχει την παραμικρή σχέση με την δημοσιογραφία». Για αυτό ακόμη και ο Λαφαζάνης, πρίν φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, πήρε εντολή στα γραφεία του Κιλκίς, να δώσει συνέντευξη σε εμένα και όχι στον Γιωργάκη τον Πιπερίδη. Γιαυτό και ο Τέρενς Κουίκ ήρθε στο στούντιο μου και έδωσε σε εμένα συνέντευξη και όχι σε εσένα!
5.-«Παρασιτοβίωσης».  Αχ πλανεμένε άνθρωπε! Το ποιός βιώνει παρασιτικά σε αυτήν την κοινωνία, ας μη το αναμοχλεύεις, για να το λες όμως σίγουρα κάτι θα ξέρεις από λαθροπαρασιτισμό, τρακαδορισμό και λαθροβιωτισμό. Θέλω να μάθω τι ξέρεις και τα καταφέρνεις!
Και να μη ξεχνάς στον ΜΑΧΗΤΗ ήμουν όταν εργαζόσουν ακόμη στο σωληνουργείο.
Τέλος, να ξέρεις, έχεις την συμπόνια μου και την συμπαράστασή μου για την δυσμενή θέση που βρίσκεσαι.
ΜΕ ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ  ΜΕ ΕΣΕΝΑ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply