Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΝΑ DEAL ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ Π. ΤΟΝΙΚΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μπορεί το Deal μεταξύ του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου, κ.κ. Παύλου Τονικίδη και Κ. Βιολιτζή, να θεωρείται από τις πιο άσχημες ειδήσεις των τελευταίων δεκαετιών σε επίπεδο Δημοτικών εκλογών υπάρχει όμως ακόμη χειρότερη εξέλιξη, αυτή της υποψηφιότητας του Θ. Βαφειάδη ο οποίος εμφανίστηκε ως ο συνδιαμορφωτής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ».

Για την μεν πρώτη περίπτωση του Επιμελητηρίου, εξελίχθηκε σε μαύρη σελίδα των εκλογικών αναμετρήσεων εναντίον των ψηφοφόρων και των συμβούλων του Επιμελητηρίου, μιας και βλέπουμε οι σύμβουλοι να υιοθετούν αναγκαστικά την απόφαση του Προέδρου τους. Μάλιστα ακούγεται πως με τις διάφορες μεθοδεύσεις θα έχουμε πρόεδρο του Επιμελητηρίου τον κ. Κ. Βιολιτζή.

Μέχρι εδώ, θα μου πείτε, δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα(;) όμως τι κρύβεται πίσω από αυτήν την συναλλαγή; Ποιοι σύμβουλοι θα εγκρίνουν και γιατί αυτό το Deal;

Η δεύτερη περίπτωση είναι ακόμη χειρότερη! Είναι η παρουσίαση του Θ. Βαφειάδη ως υπαρχηγού του συνδυασμού και ως συνδιαμορφωτή του εκλογικού προγράμματος, αδιαφορώντας για τους άλλους υποψηφίους και ουσιαστικά θέτοντάς τους  υπό τον  κ. Βαφειάδη!  Η παρουσίαση του Θ. Βαφειάδη δίπλα στον αρχηγό του συνδυασμού κ. Παύλο Τονικίδη, θέτει σε αμφισβήτηση ακόμη και το ποιος είναι ο αρχηγός του «ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΩΝ»

Όλα τα παραπάνω δείχνουν την δυσμενή θέση που βρίσκεται τώρα ο κ. Τονικίδης, αφού πρέπει να απολογηθεί στους συνεργάτες του τόσο για την περίπτωση του Επιμελητηρίου όσο και για την εμφάνιση του Βαφειάδη, σαν αναπληρωτή αρχηγού, υποτιμώντας τους άλλους υποψηφίους!

Είμαστε εν αναμονή εξελίξεων, αφού αυτοί που βρίσκονταν στο πλευρό του κ. Βαφειάδη στις προηγούμενες εκλογές άρχισαν να δυσανασχετούν και να του γυρίζουν την πλάτη.


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply