Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΚΟΒΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ανακοίνωση υποψηφιότητας της
ΚΟΚΟΒΙΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗΣ

          Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς συνεχίζει να δυναμώνει στην Κοινότητα Κιλκίς με την παρουσία της Φρόσως Κοκοβίδου, μιας περήφανης δασκάλας από το Κιλκίς που υπηρετεί στα Πομακοχώρια της Ξάνθης.
Η Φρόσω Κοκοβίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Μεγάλωσε στην πόλη του Κιλκίς. Είναι Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Εργάστηκε τα έτη 2005 - 2008 ως αναπληρώτρια δασκάλα στους νομούς Αργολίδας και Εύβοιας. Το 2008 διορίστηκε ως μόνιμη εκπαιδευτικός. Από το 2008 έως το 2017 υπηρέτησε σε Δημοτικά σχολεία της Βόρειας Εύβοιας και του νομού Κιλκίς. Το 2015 εκλέχτηκε αιρετό μέλος (γραμματέας) του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας Κιλκίς με διετή θητεία. Από το 2017 υπηρετεί στον νομό Ξάνθης, στο Μειονοτικό Δημοτικό σχολείο Μύκης.
Όλα αυτά τα χρόνια η νεαρή Φρόσω δεν σταμάτησε να συσσωρεύει γνώσεις κι εμπειρίες στον τομέα της παιδείας. Έρχεται γεμάτη ιδέες από την δεκαετή διδακτική εμπειρία της στη Δημόσια Εκπαίδευση. Είναι ενεργό μέλος διαφόρων εθελοντικών δράσεων και δεν έχει σταματήσει να ταξιδεύει και να οραματίζεται μια λαμπερή επόμενη ημέρα στο Κιλκίς και τα χωριά του.
Η Φρόσω Κοκοβίδου υποστηρίζεται από την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον Δημήτρη Τσαντάκη στην Κοινότητα Κιλκίς. Ο συνδυασμός της νίκης, η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, αγκαλιάζει και την Κοινότητα Κιλκίς, για μια πόλη σύγχρονη και φιλική σε όλους, με έργο και όραμα ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά αυτού του τόπου.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply