Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΣΤΟ "ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης με το Δημήτρη Κυριακίδη στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’

Ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης μπαίνει στη μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να δώσει δυναμική ώθηση στην προσπάθειά της για έναν σύγχρονο Δήμο Κιλκίς φιλικό στο δημότη και στον επισκέπτη, με αναπτυξιακό πρόσημο. Με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας. Ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης κατέρχεται για πρώτη φορά στα κοινά. Είναι υποψήφιος στην Κοινότητα Κιλκίς και η συμμετοχή του συνδέεται με τη διάθεση προσφοράς στον τόπο του για μια όμορφη ανθρώπινη πόλη με ισχυρές βάσεις. 
Ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης γεννήθηκε στο Κιλκίς και έλκει την καταγωγή του από το Κεντρικό. Είναι στρατιωτικός. Υπηρετεί στην 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού Πολυκάστρου. Είναι έγγαμος με την Ευτέρπη Καλαϊτζή και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά το Νικόλαο 8 ετών και την Ελισάβετ 7 ετών. Ζει με την οικογένειά του στο Κιλκίς.  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply