Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » TO ΚΙΛΚΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ALPHA DEAL
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο λόγος για τη Νικολέτα Κυριακίδου η οποία εκπροσωπεί το νομό Κιλκίς στο τηλεοπτικό παιχνίδι του ALPHA με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Ότι δεν κατάφεραν άλλοι που πέρασαν την πόρτα των συντελεστών του τηλεοπτικού παιχνιδιού DEAL κατάφερε η συντοπίτισσά μας Νικολέτα. Κατάφερε μέσα σε μια ολιγόλεπτη συνέντευξη με τους συντελεστές να τους πείσει και την επιλέξουν να συμμετέχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι και να έρθει αντιμέτωπη με τον τραπεζίτη.








Η όμορφη Κιλκισιώτισσα συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι από σήμερα το απόγευμα εκπροσωπώντας το νομό Κιλκίς, θα εμφανίζεται καθημερινά και από μέρα σε μέρα θα είναι έτοιμη να επιλεγεί και να διεκδικήσει 60.000 ευρώ.









Ευχή όλων το δικό της κουτί να κρύβει τις 60.000 ευρώ κάνοντας το δικό της «deal» και τον τραπεζίτη να κλαίει που θα έχει απέναντί του μία τόσο δυναμική παίκτρια.








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply