Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του ΚΑΒΑΛΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του
ΚΑΒΑΛΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

          Ο Γιώργος Καβαλτζής είναι ένας δυναμικός νέος άνθρωπος με πατέρα Πεδινιώτη και Κύπρια μητέρα από την κατεχόμενη Κερύνεια. Εντάσσεται από σήμερα και συμπορεύεται με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη.

          Ο Γιώργος Καβαλτζής έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και ήταν αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πεδινού την περίοδο 2013-2015. Είναι ένας νέος άνθρωπος με πατριωτικές ιδέες και ιδιαίτερη αγάπη για τη δεύτερη πατρίδα του την Κύπρο. Επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο του το Πεδινό, τη Δ.Ε.Γαλλικού και στο σύνολο του Δήμου Κιλκίς, γιατί έχει όρεξη, ιδέες, εργατικότητα και διαλογικό πνεύμα.

Μια μοντέρνα παρουσία που προσφέρει τον διαφορετικό αέρα ανανέωσης που χρειάζονται τα κοινά της πόλης μας. Μια δυνατή και άφθαρτη εικόνα που εκπροσωπεί τον αυριανό και σκεπτόμενο πολίτη. Πιστός στις ελληνικές αξίες και αρχές, ο Γιώργος είναι ένας αγωνιστής της καθημερινότητας με όρεξη να αποδείξει το πατριωτικό στο σύγχρονο τρόπο ζωής.

          Έχει απασχοληθεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης επί σειρά ετών. Σήμερα εργάζεται στο τμήμα Logistics μεγάλης βιομηχανίας παραγωγής Αλουμινίου στην περιοχή του Σταυροχωρίου.

          Την μεγάλη του αγάπη για τα ζώα και τη φύση την εκφράζει καιρό τώρα με την φροντίδα και σίτιση σε αυτά εντός των ορισμένων σημείων της πόλης. Είναι φιλόζωος και πιστεύει ότι η υγιή συμβίωση με αυτά πρέπει να αποτελεί ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό πολιτισμού που λείπει από την σύγχρονη κοινωνία μας.

          Υποδεχόμαστε τον εργατικό και ανανεωτικό Γιώργο Καβαλτζή στην ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στο νικηφόρο αγώνα μας. Γνωρίζουμε, σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε με τους καλύτερους  συνοδοιπόρους, για το αναπτυξιακό μέλλον του Δήμου.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply