Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » 1ΚΙΛΚΙΣ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως, όσα σημερινά και πρώην μέλη της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν ή στηρίζουν  καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, Δημοτικούς συνδυασμούς  που θα είναι εκτός της γραμμής της Νέας Δημοκρατίας και απέναντι στην απόφαση του  Προέδρου  της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη , θα τεθούν εκτός κόμματος  και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όργανα για μία τριετία.  Μετά την παρέλευση της τριετίας το θέμα θα επανεξεταστεί από τα επίσημα όργανα του κόμματος.

Έτσι θα μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τις δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς, τα "περί τερματισμού της ανοχής".  Ας ελπίσουμε πως θα μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους, έτσι ώστε κάποιοι να μη νομίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να διαλυθεί από κάποιους, που πριν λίγο καιρό την στήριζαν!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply