Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » «ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σε όλους τους Δήμους της χώρας η ΝΔ «κατεβαίνει» με πολυδιάσπαση.

Στην Θεσσαλονίκη, μετά την τρικλοποδιά από τον Μητσοτάκη στον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, γνήσιο εκφραστή της δεξιάς παράταξης, ξεπήδησε ο Ταχιάος(όπως Μπουτάρης) και ο αντάρτης Ορφανός,που δεν του άφησαν άλλη επιλογή μετά το κόψιμο του από το Εθνικό ψηφοδέλτιο.

Στην Αθήνα, ο «φιλικός» προς λαθρομετανάστες και γκέι κοινότητα Μπακογιάννης(Μητσοτάκης) και απέναντι του ο εκφραστής της δεξιάς Βουλγαράκης.

Στο Κιλκίς έχουμε ακόμα μεγαλύτερη διάσπαση για τα στελέχη που προέρχονται από την ΝΔ και πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε υποψηφίους δημάρχους που προέρχονται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που είναι ενωμένα πλέον στο Κιλκίς.
Η διάσπαση δεν σταματάει μόνο σε λεκτική αντιπαράθεση αλλά έχει φθάσει σε ποινές που ανακοινώνουν όργανα του Κόμματος, μιας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, δεν στηρίζει την επίσημη επιλογή της ΝΔ για τον Δήμο!

Ο διασπασμένος και σε πλήρη εσωστρέφεια κομματικός-εκλογικός μηχανισμός της ΝΔ λοιπόν στον κάθε νομό, θα πρέπει να «τρέξει» Ευρωεκλογές, Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται μόνο για τις Εθνικές εκλογές.

Με αυτές τις συνθήκες,ως δεδομένες, θέτω το παρακάτω ερώτημα.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ προκηρύξει τις Εθνικές εκλογές, για την δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών φαντάζεστε με τι εσωκομματικό κλίμα πικρίας και προσωπικών αντιπαραθέσεων και εσωστρέφειας θα προσέλθουν στις κάλπες ψηφοφόροι και στελέχη της ΝΔ;
Θα αισθάνονται ότι μια εβδομάδα πριν, βουλευτές ή υποψήφιοι του κόμματος δεν στήριξαν τους ίδιους, τα παιδιά, τα αδέρφια τους και τους φίλους τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παίζει με συγκεκριμένα δεδομένα(όχι εσωστρέφειας).

Την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη να περνάει πιθανότατα στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για τον Δήμο της Αθήνας, θα πηγαίνει με κεκτημένη ταχύτητα και δημοσιότητα πανελλαδικά για Κυριακή Εθνικών εκλογών με μεγάλα ποσοστά.

Δεξιόστροφος_

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply