Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΑΡΕΛΑΣΗ 2ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η  Δευτέρα 25η Μαρτίου 2019  είναι μέρα αργίας και έχει διπλή σημασία για όλο τον Ελληνικό λαό απανταχού του πλανήτη.  Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο . Είναι θρησκευτική γιορτή και Εθνική. Είναι θρησκευτική γιατί γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και Εθνική διότι εκείνη την ημέρα ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση εναντίον της επί τετρακόσια χρόνια σκλαβωμένης Ελλάδος
Μεθαύριο και στο Κιλκίς, θα γιορτάσουμε την θρησκευτική και Εθνική γιορτή. Φέτος ειδικά έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία, διότι η κυβέρνηση, ουσιαστικά «σκλάβωσε» την Μακεδονία μας, δίνοντάς την  όνομα, Ιθαγένεια και γλώσσα που ανήκουν στους Έλληνες Μακεδόνες. Ίσως μετά από χρόνια οι Μακεδόνες να κάνουν το ίδιο για να απελευθερώσουν την Μακεδονία η οποία δόθηκε δώρο από τους αριστερομπολσεβίκους στους Σκοπιανούς- Σλάβους γείτονές μας.
Είμαι σίγουρος πως δεν θα τολμήσει να εμφανιστεί κανένα μεγαλοστέλεχος αυτής της Κυβέρνησης των Μαδουριστών και καλά θα κάνει, γιατί οι ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας και τα ΜΑΤ θα έχουν πολύ δουλειά εκείνη την ημέρα στην Μακεδονία και σε ολόκληρη την Β. Ελλάδα.
Οι πολίτες του Κιλκίς εάν δεν παιανίζει από τα μεγάφωνα το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΕΊ» πρέπει να το απαιτήσουν και σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν  ο καθένας ας κρίνει την στάση του.
Όπως ανέφερα και σε δημοσίευμά μου, η kilkiswebtv δεν θα μαγνητοσκοπήσει την εκδήλωση αλλά θα σταθεί κοντά σε όποια ομάδα πολιτών που θα  τραγουδήσουν τον παραπάνω ύμνο της Ελευθερίας της Μακεδονίας.
Εύχομαι χρόνια πολλά και η εορτάζουσα Παναγία να βάλει το χέρι της να Ελευθερωθούμε από τους σημερινούς Ανθέλληνες.


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply