Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Όλοι γνωρίζουν ότι δεν αξιόπιστη καμία δημοσκόπηση όταν αυτή γίνεται μέσω διαδικτύου γιατί σε αυτήν μπορούν να ψηφίζουν άνθρωπο από όλο των κόσμο. Η θέση αυτή είναι διαπιστωμένη και ανακοινώθηκε από κάποια ΜΜΕ.
Εμείς  προκειμένου να είναι πιο αξιόπιστη η προσέγγισή μας, επισκεφτήκαμε τις σελίδες των fb των υποψηφίων Δημάρχων και η «δημοσκόπηση» που σας παρουσιάζουμε προήλθε από τα λάϊκ που σημειώθηκαν στις αναρτήσεις μόνον των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων τους.
Τονίζουμε ότι είμαστε στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν ολοκλήρωσαν την παρουσίαση των υποψηφίων τους και κατά συνέπεια, ότι σας παρουσιάζουμε είναι ενδεικτικό των τάσεων μέχρι αυτή την στιγμή και σε καμία περίπτωση δεν αποτυπώνουν την θέληση του εκλογικού σώματος.
Σύμφωνα με όσα προαναφέρθηκαν και με βάση όπως προαναφέραμε τα λάϊκ που αποτυπώθηκαν στις σελίδες των υποψηφίων, νικητής αναδεικνύεται ο Δημήτρης  Κυριακίδης  με 4801 λάϊκ, ακολουθεί ο Δημήτρης Τσαντάκης με 3249 λάϊκ και έπονται οι Τονικίδης Παύλος και Αγαθόπουλος Δημήτρης με 2950 και 880 λάϊκ αντίστοιχα. Αν λοιπόν ψήφιζε …………. το fb τότε θα είχαμε δήμαρχο τον ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επιπόλαιη ανάγνωση θα αφήσει ερωτήματα!
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply