Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΔΙΑΒΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Φαίνεται ότι διαβήκαμε τον Ρουβίκωνα, γιατί μόνο έτσι εξηγείται η αντίδραση που προκάλεσε ένα «γκάλοπ» το οποίο πραγματοποιήσαμε και αναφέρει ότι …αν ψήφιζε το facebook νικητής των δημοτικών εκλογών θα ήταν ο Δημήτρης Κυριακίδης.
Όμως το facebook δεν ψηφίζει και ο ιντερνετικός νικητής σε καμία περίπτωση δεν είναι βέβαιο, η δεδομένο ότι θα είναι και ο νικητής της κάλπης.
Την προαναφερθείσα αλήθεια κανείς δεν την έλαβε υπόψη και οι “θιγμένοι” βιάστηκαν να βάλουν ομαδικά κατά του γράφοντος, με ευπρέπεια είναι αλήθεια, όπως επίσης και οι “νικητές” βιάστηκαν να πανηγυρίσουν επαινώντας αντίστοιχα.
Αμφότερων δικαιολογημένες οι αντιδράσεις, όμως η ανάρτηση γεννά ερωτήματα και είναι λυπηρό που κανέναν των διεκδικητών της ψήφου μας δεν προβλημάτισαν.
Ξεπέσαμε λοιπόν τόσο χαμηλά που ένα like αποτελεί δείκτη η ακόμα χειρότερα την αναγκαία και ικανή συνθήκη βάση της οποίας θα επιλέξουμε τον πρώτο πολίτη του Δήμου μας;
Φτυσμένος θα έπρεπε να είναι ο «πενάκιας» που ξεκίνησε «γκάλοπ» στηριγμένο σε ένα like όπως ξευτιλισμένο είναι όλο το σκηνικό που, μη έχοντας να δώσει κάτι άλλο στο εκλογικό σώμα το αναγκάζει να πατήσει αυτό το γαμημένο το like που δεν είναι τίποτε άλλο από το γνωστό σε όλους μας «πουλάκι τσίου»
Ποια λοιπόν είναι τα προγράμματα και οι θέσεις των συνδυασμών που μας καλούν να τους ψηφίσουμε;
Γιατί δύο μήνες πριν από τις εκλογές δεν υπάρχει αντιπαράθεση θέσεων, αρχών και προγραμμάτων αλλά αντ΄ αυτού φάτσες φιγουράρουν στα facebook αναζητώντας τα like.
Γιατί δύο μήνες πριν από τις εκλογές κανείς δεν απολογείται για τα πεπραγμένα και …τα «κλεμμένα»;
Γιατί δύο μήνες πριν από τις εκλογές όποιος τολμάει να διαβαίνει τον Ρουβίκωνα είναι στόχος όλων αυτών που έλαμψαν δια της σιωπής και ανέχτηκαν, μηδέ του γράφοντος εξαιρουμένου, όχι απλά μία λακκούβα στο δρόμο η ένα κακοβαλμένο πλακάκι, αλλά την απελπισία ενός άνεργου πατέρα, η μιας μητέρας που δεν είχε και δεν έχει ένα κομμάτι καρβέλι και έβλεπε τενεκέδες με λάδι να οδεύουν προς υμετέρους και στο τέλος να μας λένε «μαζί τα φάγαμε;»
Γιατί κανείς δεν μπορεί να ενώσει τους δημότες κάτω από ένα όραμα που θα δίνει ελπίδα και προοπτική, αμφισβητώντας τα στάτους που μας σκοτώνουν, αλλά φαμφαρολογούν αναρτώντας φατσούλες και καρδούλες;
Αγαπητοί μου σύντροφοι, αν έτσι σκεπτόμαστε και αυτά είναι όλα που μπορούμε να δώσουμε, τότε σίγουρο είναι ότι νικητής των επόμενων εκλογών και πρώτος δημότης του δήμου μας θα είναι ο Χρηστάκης από το Ζαχαράτο, γιατί η εικόνα ενός μισόγυμνου μέσα στο χιόνι είναι βέβαιο ότι …θα ρήξη το facebook.


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply