Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » "ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



«Τω καιρώ εκείνω» είναι μία φράση που την συναντάμε πολλές φορές στα κείμενα των ευαγγελίων όταν κάνουν αναφορά σε παρελθόντα χρόνο και «τω καιρώ εκείνω» θα είναι κάποτε το σωτήριο έτος 2019, αλλά αυτά που θα δρομολογηθούν με την ψήφο μας τούτη τη χρονιά, όλοι γνωρίζουμε ότι θα αποτελέσουν σταθμό τόσο για την Ελλάδα γενικότερα, όσο και για τον τόπο μας ειδικότερα.
Το ότι η προεκλογική μάχη, κάθε είδους εκλογών, έχει ξεκινήσει είναι ορατό σε όλους καθώς οι υποψήφιοι, ο ένας μετά τον άλλο, διοργανώνουν τις κάθε είδους επικοινωνιακές φιέστες τους για να μας πείσουν ότι ενδιαφέρονται «για το καλό μας»
Το ερώτημα που αβίαστα γεννάται λοιπόν είναι, αν εμείς και αυτοί που θα στείλουμε να μας εκπροσωπήσουν ξέρουμε και ξέρουν αυτό …το καλό μας;
Αφορμή για αυτές τις σκέψεις, μου έδωσε η πρόσκληση του βουλευτή Γεώργιου Γεωργαντά ο οποίος την 17 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει την πολιτική του εκδήλωση – ομιλία στο κέντρο Αρένα.
Με δεδομένο ότι ο κόσμος βαρέθηκε τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» και η απαξίωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας είναι ανιχνεύσιμη σε κάθε συζήτηση περί πολιτικής και πολιτικών, εύλογα ο καθένας μπορεί να αναρωτηθεί κατά πόσο σημαίνει κάτι εάν στη βουλή υπάρχει ένας Γεωργαντάς, η εάν δήμαρχος είναι ο Κυριακίδης, ο Τσαντάκης η ο Τονικίδης;
«Το καλό μας» και μόνο αυτό δίνει την απάντηση γιατί εάν «το καλό μας» έχει σχέση με το ατομικό μας συμφέρον, όπως εμείς το εννοούμε, τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι θα απογοητευθούμε, ακόμα και εάν στη βουλή υπάρχει ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Περικλής η και ο Χριστός ο ίδιος.
Αν όμως «το καλό μας» σημαίνει ότι έχουμε την παιδεία να εντάξουμε τα ατομικό μας συμφέρον στο συμφέρον του συνόλου, σαφώς και θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα εάν στη βουλή υπάρχει ένας Γεωργαντάς από οποιονδήποτε άλλο που θα είναι υπηρέτης των θέλω του Μητσοτάκη, χωρίς να μπορέσει να αρθρώσει αντίλογο και μέσω των επιχειρημάτων του να επηρεάσει τα θέλω του κάθε αρχηγού είτε αυτός λέγεται Μητσοτάκης, είτε Καραμανλής η οτιδήποτε άλλο.
Ο Γιώργος Γεωργαντάς είναι ένας από εμάς. Ζούσε, ζει και εργάζεται στον τόπο μας και είναι αλήθεια ότι τον λίγο χρόνο που βρέθηκε υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά έκανε προσπάθειες να λυθούν χρονίζοντα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο από την εποχή της μεταπολίτευσης.
Οι ικανότητές του αναγνωρίσθηκαν και από τον επόμενο αρχηγό, τον Μητσοτάκη, και ο Γιώργος από την Αγία Παρασκευή σηκώνει το βάρος όχι μόνο της αντιπολιτευτικής τακτικής της ΝΔ, αλλά και της αντιμετώπισης της κάθε είδους λάσπης που εκτοξεύεται από την πλευρά της συμπολίτευσης εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Προσωπικά δυσαρεστήθηκα άπειρες φορές και μπορεί να δυσαρεστηθώ άλλες τόσες από τον φίλτατο κ. Γεωργαντά, όμως αυτό δεν μου επιτρέπει να μην αναγνωρίσω αυτό που είναι γνωστό και ορατό από όλους, ότι ο άνθρωπος που συναντάμε καθημερινά στο δρόμο μας, ο Γιώργος, είναι ένας ικανός άνθρωπος που μπορεί και θα προσφέρει πολλά στον τόπο μας από όποια θέση και εάν βρεθεί.
Προβλήματα του καθενός μας μπορεί να εξυπηρετηθούν η και όχι, όμως επιτυχία θα είναι για τον Γιώργο Γεωργαντά, εάν λειτουργήσουν τα ΤΕΙ, αν γίνει επιτέλους αυτό το δικαστικό μέγαρο και εάν δούμε κάποια στιγμή κάτι διαφορετικό στην περιοχή της λίμνης της Δοϊράνης.
Διαφορετικό επίσης θα είναι για όποιον εκλεγεί Δήμαρχος, εάν επιτέλους αυτή η πόλη αποκτήσει κατ’ ελάχιστο …ταυτότητα.     


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply